avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... amenda data de garda financiara pt angajati?!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

amenda data de garda financiara pt angajati?!!

As vrea sa imi dati un sfat.
Eu lucrez la o firma in Iasi de formare profesionala care este si unitate protejata conform legii 448 . seful meu mi-a zis sa nu dau bon fiscal cursantilor decat daca fac scandal si nu reusesc sa ii prostesc . acum s-au intamplat multe chestii pt ca ei fac multe magarii si o sa vina diverse controale inclusiv garda financiara ci cei de la anph , si o sa fie dati si in judecata . eu ce pot pati?
eu mi-am ascultat seful doar ca sa am un job si sa am din ce trai ... pot sa imi iau niste masuri de siguranta...?
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 4 Septembrie 2009
Fondurile pentru formare profesionala ii iau cumva de la AJOFM?
nu stiu exact despre ce vorbiti dar daca ati putea explica mai pe " intelesul " meu as putea sa raspund. ei sunt SRL . nu stiu la ce anume va referiti. :(
1. AJOFM = Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca = Agentia de Somaj.
2. Fiind o firma de formare profesionala ar trebui sa stiti ce este pentru ca ar trebui sa lucrati cu aceasta institutie.
Scuze stiu ce e AJOFM , normal ca stiu , nu inteleg ce fel de fonduri.AJOFM-ul face propriile cursuri.
Banii firmei se strang din contracte pe unitatea protejata cu firmele si persoanele care vin la firma si solicita sa se inscrie sa faca cursul pe care il doresc , sau pers care aplica la job-uri pe net (asistent manager proiect), ziar ( se "cere" diploma de manager proiect , oamenii nu au , in urma interviului le este propus sa faca un curs de manager proiect la noi sa ia peste nota 9 apoi vor da un test si vor fi alesi .... testele sunt asa de grele facute special pe a lua note mici ....si uite asa se formeaza aproximativ 2/3 grupe pe luna ... si se strang banuti 515 lei x 7 pana la 13 pers pe curs x 2/3 cursuri pe luna ....)
Daca va prinde Garda ca nu dati bon veti primi o amenda frumusica. Nu tine faza cu seful mi-a spus oricum el va da vina pe dvs.

Alte discuții în legătură

Contract de munca, lipsa fisa postului, neindicare loc desfasurare activitate unniana unniana Buna ziua, Am nevoie de ajutor in legatura cu urmatoare situatie. Sotul meu a incheiat cu angajatorul x un contract de munca pentru postul de economist, cu ... (vezi toată discuția)
Obligație de plata ,nu exista contract ,ajutor va rog ! goldstar9 goldstar9 Salut,in următoarea speța : Firma lui X prestează lui Y un serviciu,X nu ii spune nici un pret și nici nu exista un contract încheiat. După ce serviciul ... (vezi toată discuția)
Este ilegal sa prestezi astfel de servicii ovidiu_d ovidiu_d Se da urmatoarea situatie: -firma X presteaza servicii catre firma y -firma Y presteaza servicii catre populatie Exista un contract intre x si y. Caz ... (vezi toată discuția)