avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... amenda data de garda financiara pt angajati?!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

amenda data de garda financiara pt angajati?!!

As vrea sa imi dati un sfat.
Eu lucrez la o firma in Iasi de formare profesionala care este si unitate protejata conform legii 448 . seful meu mi-a zis sa nu dau bon fiscal cursantilor decat daca fac scandal si nu reusesc sa ii prostesc . acum s-au intamplat multe chestii pt ca ei fac multe magarii si o sa vina diverse controale inclusiv garda financiara ci cei de la anph , si o sa fie dati si in judecata . eu ce pot pati?
eu mi-am ascultat seful doar ca sa am un job si sa am din ce trai ... pot sa imi iau niste masuri de siguranta...?
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 4 Septembrie 2009
soficu cristina a scris:

............ Ca fapt divers,cum il cheama pe administrator?


Interventie moderator
Potrivit Regulamentul de postare, pe forum se discuta probleme juridice. . Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca, lipsa fisa postului, neindicare loc desfasurare activitate unniana unniana Buna ziua, Am nevoie de ajutor in legatura cu urmatoare situatie. Sotul meu a incheiat cu angajatorul x un contract de munca pentru postul de economist, cu ... (vezi toată discuția)
Obligație de plata ,nu exista contract ,ajutor va rog ! goldstar9 goldstar9 Salut,in următoarea speța : Firma lui X prestează lui Y un serviciu,X nu ii spune nici un pret și nici nu exista un contract încheiat. După ce serviciul ... (vezi toată discuția)
Nereguli subventii cursuri u.e mirela 20 mirela 20 Buna seara, Am participat la un curs de calificare profesionala a unui proiect a fondurilor U.E. Mai exact am fost la ANOFM si cei de acolo mi-au facut ... (vezi toată discuția)