avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... amenda data de garda financiara pt angajati?!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

amenda data de garda financiara pt angajati?!!

As vrea sa imi dati un sfat.
Eu lucrez la o firma in Iasi de formare profesionala care este si unitate protejata conform legii 448 . seful meu mi-a zis sa nu dau bon fiscal cursantilor decat daca fac scandal si nu reusesc sa ii prostesc . acum s-au intamplat multe chestii pt ca ei fac multe magarii si o sa vina diverse controale inclusiv garda financiara ci cei de la anph , si o sa fie dati si in judecata . eu ce pot pati?
eu mi-am ascultat seful doar ca sa am un job si sa am din ce trai ... pot sa imi iau niste masuri de siguranta...?
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 4 Septembrie 2009
soficu cristina a scris:

............ Ca fapt divers,cum il cheama pe administrator?

Interventie moderator
Potrivit Regulamentul de postare, pe forum se discuta probleme juridice. . Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca, lipsa fisa postului, neindicare loc desfasurare activitate unniana unniana Buna ziua, Am nevoie de ajutor in legatura cu urmatoare situatie. Sotul meu a incheiat cu angajatorul x un contract de munca pentru postul de economist, cu ... (vezi toată discuția)
Obligație de plata ,nu exista contract ,ajutor va rog ! goldstar9 goldstar9 Salut,in următoarea speța : Firma lui X prestează lui Y un serviciu,X nu ii spune nici un pret și nici nu exista un contract încheiat. După ce serviciul ... (vezi toată discuția)
Este ilegal sa prestezi astfel de servicii ovidiu_d ovidiu_d Se da urmatoarea situatie: -firma X presteaza servicii catre firma y -firma Y presteaza servicii catre populatie Exista un contract intre x si y. Caz ... (vezi toată discuția)