Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Recalificările fiscale - riscuri pentru companii și limitele rezonabilității în deciziile ANAF referitoare la reîncadrarea unor cheltuieli. Lectori: EY România. Marți, 19 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RUINE CU CERTIFICAT ENERGETIC
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RUINE CU CERTIFICAT ENERGETIC

Ruinele necesita certificat energetic sau nu?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:02, 21 Noiembrie 2016

Cate topicuri mai deschideti cu acest subiect ?
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
Vi s-a raspuns de catre mai multi utilizatori,vi s-au subliniat anumite aspecte esentiale-inclusiv in cadrul mesajelor private in cuprinsul carora dv ati avut o exprimare indecenta si in continuare staruiti cu o intrebare incorect formulata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces in forum suspendat Luca2013 Luca2013 Buna ziua. Imi cer scuze, dar ce am gresit? Am mesaj: \\"Accesul Dvs in Forum a fost suspendat!\\" Multumesc (vezi toată discuția)
Calcularea caldurii in plus cum se scade ilierodica ilierodica Buna ziua Fiecare locatar primeste in fiecare luna cate o hartie de la firma de calcul a caldurii si am descoperit ca mi-au calculat in plus caldura parti ... (vezi toată discuția)
Accident masina draghiciadriana draghiciadriana BUNA ZIUA! am fost la politie si am depus o declaratie . in ceea ce priveste masina avariata in parcare de cei de la dezapezire, am primit o dovada pentru ... (vezi toată discuția)