avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plati fara chitante
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plati fara chitante

Vreau sa va relatez o problema Presedenitele asociatiei de locatari din blocul meu a mers la apa canal ilfov si a inchis conturi-le tuturor locatarilor fara acordul nostru si a deschis un cont unic pe tot blocul. Acesta doreste sa stranga banii de la fiecare locatar dar fara sa ofere niciun fel de chitanta, doreste sa stranga banii ``pe incredere``.As dori sa stiu daca este legal ce a facut aceasta persoana si cum as putea sa rezolv aceasta problema! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alexandradian_a@yahoo.com , utilizator 12:27, 29 Mai 2017
Va multumesc frumos!
Buna ziua,

S-a intamplat la fel si la blocul nostru, dar vina este a furnizorului, care nu mai emite facturi individuale, pana cand nu semneaza toti locatarii conventii si nu pun apometre.

Intrebarea mea este, daca poate furnizorul sa inchida apa, daca nu semnez acea conventie, in conditiile in care aceasta se plateste la modul explicat mai sus de catre utilizatorul florin0909 ?

In afara de platile pe care le fac catre o vecina din bloc, care preda banii Asociatiei, iar reprezentantul acesteia ii achita la Apa si Canal, eu mai achit rate lunare, printr-un grafic de esalonare, reprezentand restante. Daca furnizorul inchide apa din singurul motiv ca nu accept sa semnez conventia, mai am obligatia sa achit in continuare ratele, daca eu eram la zi cu platile catre furnizor si acesta totusi inchide din alte motive decat neplata?


Multumesc frumos,
Diana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , am o garsoniera pe care vreau sa o vand . nu mai ... simcroitoru simcroitoru Buna ziua , Am o garsoniera pe care vreau sa o vand . Nu mai avem asociatie de locatari de 4 ani de cand administratorul nu a mai venit , practic nu a mai ... (vezi toată discuția)
Parasire asociatie de locatari bodeacornell bodeacornell Buna ziua! As avea o intrebare, va rog: recent, in urma cu 2 ani, am cumparat un apartament cu programul Prima Casa intr-un bloc din Sighetu Marmatiei. La ... (vezi toată discuția)
Trei asociații de proprietari pe un singur branșament la apă. cum s-ar putea împărți cheltuielile în această situație? Ioan1988 Ioan1988 Buna ziua, referitor la situatia cu un singur bransament, am o speta: Exista 3 blocuri cu un singur bransament recunoscut de catre furnizorul de apa, ... (vezi toată discuția)