avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit franci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit franci

Buna seara.
Am marea rugaminte de a ma ajuta referitor la un credit in franci contractat in 2008.
Am introdus actiunea la judecatorie privind constatare clauze abuzive si saptamana urmatoare am primul termen de judecata.
Am solicitat ca probe înscrisuri, interogatoriul bancii si expertiza.

Actiunea am redactat-o dupa un model gasit pe un blog insa va rog sa ma ajutati cu privire la obiectivele expertizei. Ce obiective ar trebui sa cer?

Nu am studii de specialitate, nici resurse necesare sa apelez la cineva cu studii de specialitate.
Oricum pentru onorariul expertului voi formula o cerere de ajutor iar in cazul in care nu imi va fi incuviintata procesul meu se va opri aici pentru ca nu voi avea cum achita, insa macar ajutati-ma sa formulez niste obiective corecte, macar sa nu ma fac de ras.

Cu respect.
Buna ziua,

ce doriti sa aflati/ sa afle instanta in urma administrarii expertizei contabile?
Presupun ca nu ati solicitat automat expertiza, ci ati gandit initial ca v-ar fi de ajutor. Deci pentru a va putea ajuta cu niste obiective, spuneti-ne ce anume doriti sa fie clarificat prin expertiza.

In alta ordine de idei, din experienta proprie va spun ca in dosare avand ca obiect anulare clauze abuzive, daca expertiza contabila este solicitata doar pentru a fi efectuate niste calcule matematice simple, instantele de judecata resping aceasta proba ca nefiind utila cauzei.
Inca odata, cautati pe internet, ca eu am gasit expertize intregi. Daca nu, mergeti cu actiunea la un avocat sa va redacteze 3-4 obiective in baza ei, nu e un capat de lume...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dae 0% in contract de credit alina2814 alina2814 Am un contract de credit de nevoi personale la o banca, semnat in septembrie 2007. Desi in cuprinsul sau sunt specificate atat dobanda anuala (variabila, ... (vezi toată discuția)
Exceptia inadmisibilitatii actiunii- nulitate absoluta clauze abuzive PopescuIoana622 PopescuIoana622 Buna ziua, am si eu cateva intrebari pentru comunitatea avocatnet, daca puteti sa ma ajutati va rog. Speta: in anul 2015 s-a formulat o actiune de catre ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata banca pentru credit in franci elvetieni giorgiana87 giorgiana87 Azi dimineata am auzit, la stiri, ca o doamna a dat in judecata banca,de la care a imprumutat un credit in franci elvetieni, pentru clauzele abuzive ... (vezi toată discuția)