avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registru unic de control pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registru unic de control pfa

Este obligatoriu registru unic de control la un pfa cu activitate taxi ? Eu stiam ca nu si acum cand am dat drumu la activitate si am fiscalizat casa de marcat. Am intrebat si au spus ca eram obligat in 30 de zile de la infiintare sa il achizitionez. Si ca ma vor sanctiona cu o amenda de 500 lei 250 in 24 de ore.
Cel mai recent răspuns: Andreea..08 , utilizator 16:18, 10 Martie 2018
Buna ziua...deci pana la urma e obligatoriu? Ca nici eu nu am achiziționat în alea 30 de zile...la Fisc mi a spus că îmi trebuie...Dar nu în ce termen sunt obligată să l cumpăr.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul unic de control monacostache monacostache Buna ziua, Daca o societate isi muta sediul social in alt sector este obligata sa achizitioneze un alt registru unic de control si un alte registru de ... (vezi toată discuția)
Registru unic de control grigpancu grigpancu Am facut un pfa,obiect de activitate transport persoane, uber. Cand am luat certificatul de inregistrare in scopuri tva am intrebat de unde cumpar registru ... (vezi toată discuția)
Sancțiunile pentru ca am uitat sa achizitionez registrul ujic de control? Julia78 Julia78 Bună ziua, care sunt sancțiunile pentru ca am uitat sa achizitionez registrul unic de control pentru un S.r.l. nou infiintat fara activitate si au trecut ... (vezi toată discuția)