avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reducere datorie intretinere- pot primi subventia?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reducere datorie intretinere- pot primi subventia?

Buna seara!

In octombrie 2016 nu am primit subventia pt. caldura(locuiesc la bloc), avand peste 3 luni datorii la intretinere.
Dar, astazi,19 decembrie am achitat din datorie incat sa ramana cam o luna-doua datorie.
Pot primi-prin intermediul administratorului-acea subventie(sau macar jumatate) ca ajutor pt. caldura(calorifer, incalzire centralizata. )primesc ajutor social de la Primarie.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CYBORG , utilizator 13:31, 21 Decembrie 2016
Vi se acorda ajutorul indiferent de momentul depunerii acestei declaratii, dar il veti primi numai pentru lunile urmatoare, nu si retroactiv.
Va multumesc, ati inteles perfect intrebarea mea.E bine cum spuneti.Nu-mi trebuie retroactiv.
Dar administratora spune ca nu a putut(incepand cu octombrie 2016) sa-mi dea subventia fiindca este LEGE ca daca ai trei luni restanta la intretinere-cel putin-nu primesti.Care lege,ce numar are?!
Va multumesc.
(...)..) continui, am citit Legea "Potrivit prevederilor Ordonanţei nr. 27/2013 pentru modificarea şi completarea O.U.G. nr.70/2011 privind unele măsuri de protecţie socială în perioada sezonului rece"
in care nu scrie nefru pe alb ceva de genul "persoanele singure care primesc numai ajutor social de 1420 lei, nu pot primi ajutor de incalzire a apartamentului dacfa au cel putin 3 luni restanta la intretinere"(asta e formularea mea!).Deci nu scrcie intr-o lege conditia asta!!!
Va multumesc.Si atunci, administratora de ce zice ce zice, ca nu pot primi?!
Pai, asta trebuie s-o intrebati pe ea, sa va arate unde, in ce lege, scrie negru pe alb, asa cum ziceti dv., conditionarea de o anumita restanta,
Dar mai bine intrebati presedintele asociatiei, dar si mai bine intrebati la Primaria dv. de ce vi se incalca dreptul de a primi ajutorul acesta.
Va multumesc pentru efortul de a-mi fi raspuns.
Aveti dreptate, asa voi face.
Multa sanatate.
La multi ani!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire viorica98 viorica98 Ajutorul meu lunar pentru incalzirea locuintei cu energie termica pentru luna noiembrie a fost in valoare(maxim) de 124.12 ron.Pe lista de cheltuieli aferente ... (vezi toată discuția)
Subventie de 50% STARGATE1 STARGATE1 Vin la dv. cu o mare nelamurire ! Locuiesc intr-un bloc de garsoniere patronate de o firma deci sunt chirias ! Am depus cererea de acordare a ajutorului ... (vezi toată discuția)
Este discriminare? scarlet scarlet asociatia de proprietari are dreptul sa-mi conditioneze acordarea ajutorului pentru incalzire de trecerea la intretinere a fiicelor mele? mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)