avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... "Protestul" magistratilor
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

"Protestul" magistratilor

In tara aceasta totul este posibil. Daca magistratii nu pot face greva, nici o problema...ii spunem "protest". Cum e posibil acest lucru idiot? Pai daca s-ar apuca medicii, controlorii de trafic aerian, producatorii de paine, lapte , carne si altii sa faca "proteste", atunci ne-am duce ... nu spun unde.
Astia se cred buricul pamantului? Nu mai suport!!!!Toate cauzele se amana de o sa ajungem sa pledam de anul nou si de revelion...
Cel mai recent răspuns: Eugenia Angelica Fortuna , Consultant resurse umane 09:51, 26 Septembrie 2009
Preferabil ar fi , sa se stabileasca un raport normal intre puterile statului , si fieare sa se comporte responsabil fata de interesele poporului! Dar situatia actuala imi aduce aminte de un banc : Ce se intampla ,daca aceste puteri ajung in desert? Cu incetul dispare nisipul .
Si cine sa fie primum inter pares?
Primum inter pares? Daca nu exista o reglementare concreta pe temeiul careia se poate solutiona acesta criza , inseamna ca , Constitutia insasi are lacune , si legislatia nici pe departe nu este normala . Nu neaparat trebuie sa existe primum inter pares ,exista - intre circumstante logice - posibilitate de a se concilia pozitiile partilor perfect egale .
Oricum azi se vor decide daca continua sau nu asa-zisul protest. Daca doresc sa-l continue, in conditiile in care o mare parte din doleantele lor au fost luate in seama, atunci chiar pot sa spun ca sunt niste profitori.
Am citit cu foarte mare atentie si interes mesajele dvs . Insa am constatat , cu surprindere , ca nimeni nu incearca sa se puna in pielea unui magistrat care are sute de dosare si care este injurat de fiecare data cand greseste( nu este normal sa greseasca cand sta si le citeste seara acasa in loc sa se plimbe cu copilul prin parc?).
A nu se intelege ca sunt de acord cu situatia actuala care este demna de o comedie a la I.L.Caragiale!
Insa care din dumneavoastra stie ca sunt datorii la toti furnizorii de utilitati si ca presedinti de tribunale sau curti de apel trebuie sa se roage de diversi directori de la unitati care furnizeaza utilitati(gen energie electrica ) sa nu le intrerupa furnizarea utilitatilor necesare functionarii activitatii? Vi se pare normal????
Vi se pare normal sa nu existe posibilitati de plata a curierilor gen posta sau agenti procedurali (factori postali) pentru indeplinirea procedurilor de citare legale????? Cum sa functioneze instantele daca nu se pot indeplini legal procedurile!!!????
SA FIM SERIOSI!
Nu poti face din nimic decat nimic!
Noi vedem doar mizeria care da pe afara dar nu vrem sa vedem si mizeria din interiorul paharului!B-)
Parerea mea este ca nu putem avea o justitie independenta si functionala fara asigurarea bugetului necesar! Asta este adevarul! Restul sunt numai intoxicari gazetaresti! De genul hotul striga hotii!B-)
Ultima modificare: Miercuri, 9 Septembrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat

Alte discuții în legătură

Greva magistratilor Diana Persa Diana Persa Ce parere aveti despre protestul magistratilor, care ia de fapt forma unei greve? De exemplu, azi s-au amanat toate cauzele la instantele din Timisoara. Cum ... (vezi toată discuția)
Constitutia romaniei, republicata tudorioan tudorioan \"Protestul\" magistratilor din Romania este constitutional sau neconstitutional? Apreciez ca, de fapt, este o greva mascata ceea ce creeaza un precedent ... (vezi toată discuția)
Pro si contra protestului magistratilor Liliana Gradinaru Liliana Gradinaru Sunt foarte curioasa cum vad atat cei din magistratura, dar mai ales cei din partea cealalta a salii (avocatii, justitiabilii, consilierii juridici) acest ... (vezi toată discuția)