avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... CONSILIER PRIMARIE COMUNA
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

CONSILIER PRIMARIE COMUNA

BUNA ZIUA, FIICA MEA A FOST NUMITA IN FUNCTIE IN DATA DE 3 IANUARIE 2017 SI PRIMESTE UN SALARA DE BAZA/INCADRARE DE 1250 SI UN SPOR DE CONDITII VATAMATOARE DE 187 LEI. VA ROG FRUMOS IMI POATE SPUNE CINEVA DACA FIICA MEA VA BENEFICIA DE CRESTEREA SALARIALA DE LA 1 FEBRUARIE SI APROXIMATIV CE SALAR VA AVEA. VA MULTUMESC RESPECTUOS
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:45, 1 Februarie 2017
Se aplica intai majorarea de 20% la salariul de baza aferent lunii ianuarie, iar daca suma rezultata este sub 1450 lei se rotunjeste la aceasta. Daca suma rezultata este mai mare, normal ca se acorda dreptul mai favorabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu functionar public ancutzaelita ancutzaelita Buna Ziua ! Lucrez in cadrul unei primarii, ca si functionar public cu un salariu de incadrare de 1050 lei + un spor de conditii vatamatoare de 15%, un spor de ... (vezi toată discuția)
Crestere salariu administratia publica caminick caminick Am inteles ca vor creste salariile in administratia publica locala. Daca eu am 1294 salariu de baza, cresterea de 20% se aplica la acest salariu sau la 1450 ... (vezi toată discuția)
Despre legea salarizarii la bugetari gabisim gabisim Buna ziua lucrez intro institutie de stat . La o discutie cu sefi mai mari mi sa spus ca nu pot sa-mi mareasca salariu din motive ca nu le permite legea ... (vezi toată discuția)