anyme 
	    	Utilizator

anyme 
	    	Utilizator	    

agherghina 
	    	Utilizator

agherghina 
	    	Utilizator	    

agherghina 
	    	Utilizator

agherghina 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 FeliciaVincze	                   

Buna ziua,
La o Asociatie de proprietari care nu are profit deloc, se depune D101? Eu am depus doar D010 la infiintare.
Dar acum am citit urmatoarele: ... (vezi toată discuția)
	                    FeliciaVincze	                   

Buna ziua,
La o Asociatie de proprietari care nu are profit deloc, se depune D101? Eu am depus doar D010 la infiintare.
Dar acum am citit urmatoarele: ... (vezi toată discuția)

corneliacr	                   

Buna ziua...o asociatie de proprietari trebuie sa depuna declaratia 101 pentru anul 2016? Un cenzor mi-a spus ca este primul an in care trebuie facut acest ... (vezi toată discuția)
	                    corneliacr	                   

Buna ziua...o asociatie de proprietari trebuie sa depuna declaratia 101 pentru anul 2016? Un cenzor mi-a spus ca este primul an in care trebuie facut acest ... (vezi toată discuția)

StRotaru	                   

Este adevarat ca , incepand cu anul 2017, Asociatiile de Proprietari trebuie sa depuna Declaratia 101, inclusiv in situatia in care realizeaza numai venituri ... (vezi toată discuția)
	                    StRotaru	                   

Este adevarat ca , incepand cu anul 2017, Asociatiile de Proprietari trebuie sa depuna Declaratia 101, inclusiv in situatia in care realizeaza numai venituri ... (vezi toată discuția)