avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caractere romanesti in imputernicire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caractere romanesti in imputernicire

S-a facut o imputernicire de catre copii catre unul din parinti pentru vanzarea unui teren. Imputernicirea s-a facut in afara tarii.

La o citire mai atenta a acesteia am observat ca din numele copiilor dar si a celui imputernicit, lipsesc caracterele romanesti (mai exact "sh" a fost inlocuit cu "s"). Datele din buletin si celelalte sunt corecte.


In aceasta situatie, imputernicirea poate fi folosita deplin?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:57, 11 Septembrie 2009
Domnule Grigore, imi pare rau sa va soun, nu s-a scris cu sh, s-a scris cu s in loc de ş.
Ce sa traduci, actul e in limba romana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrierea cu diacritice în cererile adresate instanței CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, intreb deoarece cineva mi-a atras atentia sa am grija cum formulez o contestatie (in cazul meu de rovinieta). Mi-a spus ca sa am grija pe langa ... (vezi toată discuția)
N-am gasit notar care sa accepte revocarea unei procuri fara nr .autentificare mariapopescu mariapopescu Niciun notar n-a acceptat ca tatal meu sa dea declaratie de revocare a procurii data nepoatei lui pentru terenul in indiviziune ,deoarece nu are nr de ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata in strainatate mriulian mriulian Buna seara, Mi-a expirat cartea de identitate in Spania, se poate sa trimit imputernicire si actele vechi in Romania si sa mi-o refaca un prieten? Multumesc ... (vezi toată discuția)