avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Creante salariale
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Creante salariale

Sunt asimilate creantelor salariale si cheltuielile de judecata si onorariul executorului executoresc? (Pt a fi inscrise la masa credala)
Cel mai recent răspuns: anaigroegg , utilizator 20:53, 9 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Creantele salariale au fost stabilite printr.o sentinta judecatoreasca. De asemenea, paratul (societatea) a fost obligat si la plata cheltuielilor de judecata. Le pot inscrie si pe acestea la masa credala la creante salariale?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca in instanta madalina85 madalina85 BUna ziua! Am dat firma la care am lucrat in judecata pentru neplata drepturilor salariale. Am inteles cum ca intre timp firma ar fi dat faliment. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante impact.d impact.d Persoana juridica (SRL) am de recuperat creante de la o societate comerciala. Am actionat in instanta (somatie de plata) firma debitoare si in data de ... (vezi toată discuția)
Sechestru judiciar exonerata exonerata Va rog sa ma lamuriti poate fi pus sechestru pe bunurile societatii de catre un executor in conditiile in care am pierdut un proces fata de aceasta persoana ... (vezi toată discuția)