avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Pro si contra protestului magistratilor
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Pro si contra protestului magistratilor

Sunt foarte curioasa cum vad atat cei din magistratura, dar mai ales cei din partea cealalta a salii (avocatii, justitiabilii, consilierii juridici) acest protest.

Am intalnit pareri diferite si, personal, sunt putin dezamagita de lipsa de reactie la nivel oficial a asociatiilor profesionale din avocatura etc.
Sau poate imi spuneti voi ca ele exista si eu sunt insuficient informata, cine stie.

Cam cat credeti ca o mai tinem asa? Mie mi-a placut cel mai mult atitudinea Tribunalului Bucuresti in hotararea luata in adunare... Frumos, explicit aratate cauzele ce se vor judedeca...
In alte parti cum e? Prin tara...
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 16:28, 25 Septembrie 2009
Buna ziua,
de saptamana viitoare, mai exact incepand cu ziua de Luni-28.09.2009, majoritatea magistratilor vor inceta protestul a.i. se vor deschide salile de judecata pentru continuarea judecatii. De asemenea, in cadrul parchetelor activitatea se va desfasura in conditii normale. In Bucuresti se doreste incetarea protestului ... bineinteles daca "presiuniile" (conducatorilor instantelor si/ sau ale parchetelor de pe langa aceste instante) nu vor viza "posibilitatea de concediere". Dar si in acest din urma caz, din informatiile mele, vor fi magistrati (de la toate instantele - inclusiv, parchetele de pe langa aceste instante-din Buc.) care vor avea "puterea de a ignora" orice forma de presiune din partea superiorilor.
Saptamana viitoare se anunta una incarcata!!!!

O zi buna si,un week-end excelent.
Luni, la Tribunalul Bucuresti, este Adunarea generala a judecatorilor.
Hotararea lor depinde de cea a magistratilor de la CAB.

Tot din informatiile mele. :)
Stie cineva de J2 si Judecatoria Urziceni ?
Luni intra in sali ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greva magistratilor Diana Persa Diana Persa Ce parere aveti despre protestul magistratilor, care ia de fapt forma unei greve? De exemplu, azi s-au amanat toate cauzele la instantele din Timisoara. Cum ... (vezi toată discuția)
"protestul" magistratilor ContSters21504 ContSters21504 In tara aceasta totul este posibil. Daca magistratii nu pot face greva, nici o problema...ii spunem \"protest\". Cum e posibil acest lucru idiot? Pai daca s-ar ... (vezi toată discuția)
Greva magistratilor lilicrin lilicrin Greva magistratilor este generala? In toate judetele nu se judeca ? Cat va dura? Cunoaste careva raspunsurile... (vezi toată discuția)