avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dosar pensionare anticipata partiala respins
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dosar pensionare anticipata partiala respins

Buna seara.
Azi am primit decizia de respingere a dosarului de pensionare ,dar atentie:
1.Am depus dosarul pe data de 23/04/2009 la registratura.
2.Cererea de pensionare anticipat partiala din dosar,a fost incepind cu data de 1/06/2009,data cind implineam 58 ani si 7 luni ,
Dosar respins,din urmatoarele motivatii.
1. Data inscierii la pensie23/04/2009,(in loc de 1/06/2009 cum am scris in cerere.
2.Virsta la data inscierii la pensie 58 ani si 5 luni.
3.Virsta standard de pensionare 65 ani.
Va rog sa-mi spuneti ,am gresit depunind dosarul inainte de 1/06/2009 data la care indeplinesc conditiile de pensionare anricipata partial.
Mul;tumesc.

Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 04:25, 13 Septembrie 2009
Urmaresc subiectul din pura curiozitate, dar cred ca tot nu e lamurita problema. Eu vad ca scrie ca a depus la dosar 16 ani si 8 luni grupa II, dar nu se intelege daca cei 5 ani si 10 luni fara adeverinta fac parte din cei 16 si 8 luni.
@stancu.C
Departajati mai clar perioada de munca:
Total: 39 ani si 3 luni
din care: .....normali
...... gr.II cu adeverinta
.......gr.II fara adeverinta.
Eu sunt doar un observator, nu-mi dau cu parerea, dar cred ca @tudorvaleriu n-a vazut clar ce ati scris Dv.
1. Eu am lucrat cu materialul clientului.
2. Am cerut clar de ce date am nevoie. Nu am timp sa citesc mereu si mesajele mai vechi asa ca este bine sa fie date toate detaliile asa cum scrie si @elga50.
3. Daca am datele corecte o sa dau si eu un raspuns corect.
elga50 a scris:

Urmaresc subiectul din pura curiozitate, dar cred ca tot nu e lamurita problema. Eu vad ca scrie ca a depus la dosar 16 ani si 8 luni grupa II, dar nu se intelege daca cei 5 ani si 10 luni fara adeverinta fac parte din cei 16 si 8 luni.
@stancu.C
Departajati mai clar perioada de munca:
Total: 39 ani si 3 luni
din care: .....normali
...... gr.II cu adeverinta
.......gr.II fara adeverinta.
Eu sunt doar un observator, nu-mi dau cu parerea, dar cred ca @tudorvaleriu n-a vazut clar ce ati scris Dv.

Buna ziua.
Sa depus la dosar adeverinta pentru gr.II de 16 ani si 8 luni .
Nu am depus la dosar adeverinta de gr II pentru 5 ani si 10 luni.
Multumesc.
Deci in grupa II de munca aveti 22 ani si 6 luni din care ati dovedit cu adeverinta numai 16 ani si 8 luni, asa?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Septembrie 2009
elga50, moderator
elga50 a scris:

Deci in grupa II de munca aveti 22 ani si 6 luni din care ati dovedit cu adeverinta numai 16 ani si 8 luni, asa?

Buna ziua .
Da ,asa este.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata lascarica lascarica Buna seara.Ma puteti ajuta cu un sfat? Am varsta de 57 ani si 2 luni,total stagiu de cotizare realizat este de 37 ani 5 luni iar din ianuarie 2003 sunt ... (vezi toată discuția)
Pensionare la 60 ani ? manea_laura manea_laura Buna ziua, Tatal meu vitreg a implinit 60 de ani in luna mai.Are in cartea de munca o vechime de 30 ani,dintre care 20 ani cu grupa a II-a.Nu am reusit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog un barbat nascut la data de 10.01.1959 cand ... lyly64 lyly64 Buna ziua, va rog un barbat nascut la data de 10.01.1959 cand are dreptul sa iasa la pensie dar in cazul unei femei nascute la data de 20.06.1961( cu 3 ... (vezi toată discuția)