avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua Va rog sami dati un sfat parintii mei au decedat In 1987-1988 unde as putea varifica ce vanzari sau facut In numele lor dupa 1990 ? Va rog Indrumatima va multumesc
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2017
paris50paris, utilizator
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 14:38, 5 Aprilie 2017
paris50paris a scris:

Sa fiu putin mai explicit batrani mei au lucrat In fostul C.A.P multi ani In 1987-1988 au decedat dupa 1990 sau dat pamanturi In baza legi 18 eu detin C.M pe casa parinteasca dupa 1990 se pare ca cineva sau folosit SI au depus cerere ptr.oopinerea terenurilor In numele lor Si Intrebarea unde se mai poate verifica ?
va multumesc



pai vedeti? deci parintii dvs. nu au avut titlu pe terenuri; nu se une problema ca cineva sa fi facut o vanzare sau mai multe in numele lor ci ca cineva sa se fi folosit de numele lor pentru a obtine titluri de proprietate; insa daca nu s-au emis aceste titluri (cel mai probabil din lipsa de documente doveditoare), nu aveti unde cauta fiindca nu aveti ce gasi; daca Primaria, registrul agricol, CF-ul si pe unde ati mai fost, v-au spus ca nu figureaza si nici nu au figurat parintii dvs, cu vreo proprietate, inseamna ca asa este; undeva tot ati fi dat de urma acestor titluri; cel mai simplu ar fi fost la fisc sau la primarie; ce indicii aveti ca cineva ar fi depus asemenea cereri?
Va multumesc
Buna ziua Va rog un sfat am depus cerere la arhiva primariei ptr. zilele de munca norme care au muncit parinti mei In perioada anilor 1953=1963 in fostul C.A.P sa mise elibereze o adeverinta dar am primit comunicare citez va facem cunoscut ca arhiva primariei elibereaza adeverinte pentru cei care au lucrat la C.A.P -uri cu norme efectuate spre a servi la casa pensiilor.mentionam ca nu va putem elibera aceasta adeverinta Intrucat parinti dumneavoastra au decedat.am oprit citatul aceasta doamna ma sunat si ma Intebat ptr.ce am nevoie de acceasta adeverinta ? si eam explicat ca nu doresc sa obtin pensie de pe urma lor si sa verific cine a depus cerere In numele parintilor mei care au optinut pamantul si doamna ma spus ca eu nu am dreptul ca parinti mei au decedat si mea Inchis telefonu. Va rog cu tot respectul sa ma Indrumatima In situata acesta ce am de facut? Va multumes cu respect
eventual repetati cererea cu mentiunea ca nu doriti sa o folositi in vederea obtinerii de foloase materiale
Va multucmesc

Alte discuții în legătură

Mostenire de la parinti paris50paris paris50paris Buna ziua va rog un sfat detin un certificat de mostenitor pt. casa de la parinti cu acest C.M se poate depune la carte funciara ptr.o informatie ptr.a ... (vezi toată discuția)
Mostenire paris50paris paris50paris Buna ziua da ca se poate un sfat parinti mei au lucrat In fostul C-pri In perioada anilor 1953-1963 si au decedat In 1987-1988 dupa 1990 sau dat pamanturi si ... (vezi toată discuția)
Legea 18/1991 paris50paris paris50paris Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat Parinti In 1955/1965 au Lucrat In fostul C.A.P la colectiv In canp In 1987/1988 anbi parinti au decedat dupa 1991 sau ... (vezi toată discuția)