Buna ziua! Am CIM suspendat de aproape 2 ani(in iunie ) . Cauza acestei suspendari a fost un dosar penal care ramas definitiv in anul 2015 luna mai.Este mentionat in suspendare ca pana la ramanerea definitiva a dosarului penal. Aceste dosar penal nu a fost din vina angajatorului. In luna mai cand a ramas definitiv dosarul penal am facut cerere catre institutie sa imi reiau activitatea suspendata. Mentionez ca am o condamnare sub supraveghere de 3 ani dar fara sa am vreo interdictie de instanta ca nnu mai pot sa imi exercit functia detinuta. dar in regulamentul intern nu mai am voie sa fiu casier deoarece am cazier. Va rog sa imi spuneti ce am de facut in aceasta situatie . Multumesc
Va multumesc pt raspuns. CIM ul nu este inchis pt ca colega care a fost cu mine in dosar a vrut sa se angajeze si nu a putut cu 8 ore deoarece figureaza la fost institutie
Am actionat in instanta si instanta de fond a respins ca neintemeiata actiunea in contextul in care institutia recunoaste si legal suspendarea a incetat in luna mai 2016 cand dosarul penal a ramas definitiv si au recunoscut ca nu mai au baza legala de desfacere CIM si ca trebuie sa imi ofere alt loc de munca. Sunt documente depuse la dosar de catre institutie, dar instanta de fond nu a tinut cont de nimic si a respins.
Nu am facut apel pt ca nu am primit motivarea. S a judecat pe 19 ian . Au trecut deja cele 30 de zile legale si am depus o cerere pe 24.02.2017 pt urgentarea trimiterii motivarii