avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Aflare adresa detinator / administrator site / domeniu ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Aflare adresa detinator / administrator site / domeniu web

Buna ziua,

Am primit un mesaj nesolicitat pe adresa mea privata de e-mail. Am intrat pe site-ul caruia i se facea reclama in mesaj, insa acolo nu exista nici o adresa de contact si nici o alta informatie despre detinatorul site-ului. Practic, nu stiu despre el decat numele site-ului si atat.
Mentionez ca adresa de e-mail de la care am primit mesajul nesolicitat nu are legatura cu site-ul, apartinand probabil unei firme care se ocupa cu distribuirea de mesaje la solicitarea administatorilor de diverse pagini web.

Deoarece as vrea sa il chem in judecata pe respectivul detinator/administator al site-ului, am nevoie de adresa sa postala. Probabil este o persoana fizica si nu o societate.

Cum ii aflu adresa? Este vreo institutie publica la care pot sa apelez pentru a-mi furniza aceasta data?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: RoSo , utilizator 15:05, 10 Martie 2017
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, referitor la legea antispam, în care se spune ca ... arcu arcu Buna ziua, Referitor la legea ANTISPAM, în care se spune ca orice mesaj nesolicitat poate fi considerat SPAM și ca atare, poți fi reclamat și sa ... (vezi toată discuția)
Identificare persoana care transmite e-mail-uri jacquelline jacquelline Buna ziua! Am 2 intrebari: 1. Am vazut ca pentru ati face cont pe yahoo ti se solicita un nr. de telefon. Acel nr. este public, are oricine acces la ... (vezi toată discuția)
Spam Tinu21 Tinu21 Cum pot scapa de o firma care imi tot trimite mesaje,desi eu m-am dezabonat de 2 ori.Vazand ca nu se intampla nimic,a 2 -a oara ,am facut un print screen,sa am ... (vezi toată discuția)