avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Roman sau nu - verificare cetatenie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Roman sau nu - verificare cetatenie

Exista un site unde se poate verifica CNP-ul ? As dori sa ma informez personal daca mai sunt cetatean roman sau nu. VA multumesc pentru informatie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Aprilie 2017
mihai1966, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 09:09, 13 Aprilie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intre Romania si mai multe alte tari exista acorduri de repatriere a celor aflati in situatie de sedere ilegala, despre care se stie sau se presupune ca sunt cetateni romani. Tot ce trebuie pentru asta este sa va prezentati la Politia locala, sa declarati ca stati ilegal in tara respectiva, iar ei va vor aresta in vederea deportarii in Romania. In cateva saptamani veti fi trimis in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp si pasaport Canuk66 Canuk66 Sunt stabilit in Canada de 25 de ani. Cand am parasit Romania atit eu cit si sotia mea nu am avut Coduri Numerice Personale atribuite. Singurele document care ... (vezi toată discuția)
Cetatenie rumi rumi buna ziua Sunt un roman plecat din tara acum 11 ani.Aici in Spania unde locuiesc acum am obtinut si cetatenia spaniola dar a trebuit sa semnez o hartie prin ... (vezi toată discuția)
Repatrierea unui cetatean roman const_be const_be Un basarabean a depus juramantul de credinta si a obtinut un certificat care-i atesta cetatenia romana, cu mentinerea domiciliului in strainatate( R. Moldova). ... (vezi toată discuția)