avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Adeverinta pentru asigurator de la administratorul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Adeverinta pentru asigurator de la administratorul blocului

Buna ziua,

Ma confrunt cu o problema si nu stiu cum sa reactionez fata de administrator. Am un apartament in Vaslui pe care il folosesc o data pe luna, cand eu si sotia venim la oras pentru medic, noi locuim la tara. Acum doua saptamani in apartament am gasit tavanul din baie inundat. Am vorbit cu vecinul si mi-a raspuns ca stie de situatie dar ca nu il intereseaza. In acel moment am contactat compania la care apartamentul este asigurat ei au trimis un evaluator pentru a constata dauna.Cei de la asigurare mi-au cerut in plus o adeverinta de la administratorul blocului pe care l-am poftit in casa pentru a vedea in ce situatie este baia mea. Acesta mi-a raspuns ca este vina vecinului dar nu imi poate da nici un fel de adeverinta ( devenind foarte recalcitrant) pentru ca vecinul care locuieste deasupra mea este fratele lui si nu vrea ii faca probleme. Tin sa precizez ca sunt o persoana foarte pasnica vresau doar sa imi rezolv problema. Cum pot reactiona fata de administratorul blocului pentru a avea acea adeverinta?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:43, 9 Iunie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca sa inchidem discutia:
Dvs. asiguratul nu aveti nicio obligatie sa mergeti la asociatie si sa cereti nush ce adeverinta. Sa mearga agentul firmei ca de asta este f. bine platit.
Succes!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bine punctata concluzia! :beer:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie - obligatii asociatia de proprietari? oana781979 oana781979 Buna ziua. As avea nevoie de lamuriri pentru urmatiarea situatie. Avem urmatoarea problema. Vecinul de la 3 il indunda pe vecinul de la 2. Vecinul de la 2 ... (vezi toată discuția)
Buna seara, apartamentul in care locuiesc fost inundat de catre ... ionita aurel ionita aurel Buna seara, Apartamentul in care locuiesc fost inundat de catre un locatar aflat la etajul superior,eu am asigurata casa si am chemat firma de ... (vezi toată discuția)
Asociatia nu elibereaza adeverinta pentru inundatie georgianaradu georgianaradu Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati daca puteti. Mi-a fost inundat apartamentul din cauza tevilor proprietate comuna. Am asigurare, dar asociatia ... (vezi toată discuția)