avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acordul de asociere este raport comercial?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acordul de asociere este raport comercial?

In motivarea cererii,reclamanta (asociatia de propietari) arata ca intre parti se desfasoara un raport comercial in baza careia a furnizat debitoarei (propietarului) servicii de intretinere, iar pentru plata serviciilor prestate a emis mai multe facturi fiscale. In realitate nu a eliberat factura nici la cererea propietarului.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:56, 13 Iunie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
salut @amvirdan, nu uita ca sunt localitati in tara unde asociatiile de proprietari nu concep sa nu emita facturi la cei care solicita astfel de documente, pe considerentul ca acestia trebuie sa-si deconteze cheltuielile la firma din apartament.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
SCLIPEINICU a scris:

Am deschis trei discutii noi care de fapt se refera la subiectul publicat anterior-


@sclipeinicu, pentru dezbaterea coerenta a situatiei este de preferat si recomandat sa continuati mesajle intr-un singur topic si sa nu deschideti discutii noi in alte sectiuni ale forumului (drept penal, etc.). :yes:
Am inteles. Va rog sa ma criticati fara mila cand gresesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dorința vă va fi îndeplinită cu proxima ocazie!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari pe 37 blocuri cu 1350 apartamente SCLIPEINICU SCLIPEINICU Activa din ianuarie 2013 Adunarea generala hotareste plata unei taxe lunare fixe,alege comitetul executiv,alege comisia de cenzori,se stabileste cine este ... (vezi toată discuția)
Asociatie de locatari mariapopescu20 mariapopescu20 Asociatia a dat in judecata vechiul comitet pentru neafisarea diferentelor de apa dintre factura furnizorului si consumul din bloc. La vechiul comitet au fost ... (vezi toată discuția)
Intrebareraspuns primarie SCLIPEINICU SCLIPEINICU La intrebarea pusa in scris Primariei si anume, de ce asociatia de propietari Condominiul Videle pe care primaria a infiintat-o, nu a afisat niciodata ... (vezi toată discuția)