ionica1980 a scris:
se răspunde total pe lângă subiect, mai ales Ynocentta certându-mă că „de ce am tupeul să dau în judecată ditamai șefii de Asociații, deoarece ei sunt intangibili” !
1-Incercati sa fiti mai prudenta in afirmatii
Nu v-am certat ca dati in judecata
ditamai șefii de Asociații, deoarece ei sunt intangibili,dv aveti dreptul legal prevazut si garantat de Legea Fundamentala de acces neingradit la justitie
Prin raspunsul meu am incercat -constat ca dv nu ati reusit sa intelegeti ca nu inseamna ca daca ati reusit sa obtineti o hotarare judecatoresca prin care sa anulati hotararea adunarii generale ,la fel puteti avea castig de cauza in eventuala actionare in instanta a administratorului de imobil
Toata stima si sincere felicitari pentru interesul si efortul depus pentru respectarea drepturilor dv
Nu sunteti singura care a parcurs astfel de situatii de solutionare in instanta
Am incercat sa va explic din proprie experienta si eu am trecut prin astfel de frecusuri si cunosc foarte bine avantajele si mai ales dezavantajele acestor demersuri,mai ales daca se deruleaza pe parcursul mai multor ani
2-
încălcarea gravă a art.14 din H.G. nr.1588/2007, prin aceasta dovedind că șefii Asociației noastre sunt recidiviști, sfidând mereu chiar și Instanțele de Judecată care au dovedit abuzul acestora
A dispus completul de judecata ca sefii asociatiei dv
sunt recidivisti ?
Pai daca este sa credem afirmatia dv,numai elementul ca sefii sunt recidivisti este suficient sa convocati adunare generala,sa informati tuturor proprietarilor decizia instantei de judecata,
astfel incat sa dispuneti destituirea si inlocuirea acestora
3-
SUNT NEVOIT SĂ REPET ÎNTREBAREA, POATE VA REUȘI CINEVA SĂ DEA UN RĂSPUNS DE ORICE FEL, SĂ-L DEZBATEM AICI:
Incercati sa respectati regulamentul forumului -care nu permite postarea cu majuscule
Raspunsul la intrebarea dv a fost dat
nimeni nu va poate ajuta sa schimbati actuala conducere si asta deoarece nimeni in afara membrilor proprietari din imobilul dv nu este responsabil pentru alegerea acelor persoane
Nu va asteptati sa va faca ordine si liniste in asociatie nici utilizatorii de pe acest forum,nici inspectorii din primarie si nici judecatorii de la instantele de judecata
Nimeni in afara proprietarilor din blocul dv nu este responsabil pentru alegerea reprezentantilor care nu va satisfac pretentiile...dv i-ati ales tot dv aveti parghiile sa ii demiteti ,sa alegeti alte persoane
Nu o sa vina nimeni de pe acest forum ,de la politie,de la primarie sau din sala de judecata sa traga de manuta pe actualul dv presedinte si pe administrator de imobil sa le comunice ca prin prestatia lor au suparat-o pe dna I,motiv pentru care sa faca bine sa isi ia talpasita...
Afirmati ca ati castigat in instanta,asta ar presupune ca stapaniti dispozitiile in vigoare si ar trebui sa cunoasteti ca ceea ce este in bucataria asociatiei dv se rezolva intern,nu pe forum,nu vine nimeni din afara sa va faca treaba
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari este angajatul asociatiei,adica reprezentantul legal al asociatiei si comitetul executiv in temeiul disp HG nr 1588/2007
Art. 17. - (1) Comitetul executiv al asociaţiei de proprietari are următoarele atribuţii:
g) pentru realizarea scopului şi a activităţilor asociaţiei de proprietari, angajează şi demite personalul necesar, încheie şi reziliază contracte cu persoane fizice/juridice;
De la cine asteptati sa vina sa desfasoare actele si actiunile necesare demiterii si rezilierii raportului juridic inceheiat de asociatie cu administratorul de imobil ?
Noi cei de pe forum nu putem ,nu avem calitatea sa intervenim in bucataria asociatiei dv de proprietari,dar dv ca proprietar care ati castigat lupte in instanta puteti determina restul proprietarilor sa constientizeze situatia cu care se confrunta si daca acestia adera la pozitia dv puteti sa impuneti inlocuirea tututror acelora care nu intrunesc conditiile legale si care desfasoara activitate fara respectarea conditiilor legal prevazute
4-
acești conducători sfidează legile și proprietarii într-un mod repetat și ... penal.
Incerc sa inteleg pozitia dv ,dar va asigur ca va aventurati fara temei legal cand faceti afirmatii privitor la eventuala incadrare a activitatii in sfera penala
Nu noi cei de pe forum avem autoritatea si calitatea sa incadram faptele sub incidenta penala
Dar va comunic ca o plangere promovata fara suport temeinic despre fapte pretinse sub incidenta penala,daca autoritatea competenta decide ca fapta nu intruneste elementele necesare incadrarii sub incidenta penala ,il poate situa pe reclamant in pozitia neplacuta sa fie el subiectul unei plangeri penale
5-
am putut câștiga ceva împotriva unor incompetenți care ne conduc viețile și ne golesc ilegal buzunarele
Chiar nu stiu exact cum sa ma exprim ca sa nu va ranesc orgoliul ,dar oare nu cumva in calitate de proprietar sunteti responsabila pentru alegerea acelor persoane pe care le faceti incompetente?
Ca sa intrati in realitate,incercati sa asimilati informatiile pertinente si suficiente date pe acest subiect pentru a desfasura acte si actiuni pentru restabilire cadru legal
Daca intentionati sa aduceti schimbare in asociatia dv ,asumati-va responsabilitatea sa preluati conducerea asociatiei ,vedeti daca proprietarii accepta propunerea dv si demarati o activitate in interesul membrilor proprietari
Este foarte usor de stat pe banca si de suspectat sau de comentat orice masura dispusa de reprezentantii asociatiei,asumati-va responsabilitatea si preluati fraiele asociatiei si veti constata ca nu este chiar atat de convenabil sa te confrunti permanent cu problematica inerenta dintr-o asociatie de proprietari,doamne fereste sa mai existe si bisericute sau gica contra
Viitorul sta in capacitatea dv de a determina schimbarea in bine a asociatiei de proprietari , a dv si a restului membrilor proprietari
Mult succes !