Indiferent de temă, d-l When e doar contra oricărui argument pertinent susţinut de mine.Am înţeles, mesajul meu e off topic, la fel ca al domnului When.
În concepţia dumnealui, cine a omorât un om, e mai puţin criminal decât o mamă care a căutat să-şi recupereze copilul pe căi mai neortodoxe, căreia i s-a interzis să se apropie de propriul copil timp de 5 ani! Acel copil nu mai are nevoie de 2 părinţi, nu-i aşa? Nu va mai fi un adult neintegrat în societate, din lipsa iubirii a doi părinţi?
Prin postarea mea, am arătat că guvernul alocă MINIM 500 lei/lună exclusiv pentru hrana unui copil, ceea ce pentru 2 copii înseamnă 1000 lei lunar.
Aşa este, din salariul minim omul e obligat la 33%, dar dacă în urmă cu un an a acceptat, fără să fie obligat, fiindcă la notar omul merge de bună voie şi nesilit de nimeni, nu poate veni acum să spună că nu poate ce a putut nu demult.
De asemenea. Daca la 500 lei pensie dati de tata mai pune si mama 500 de lei...poti creste doi copii asa.
Eu vă dau dreptate - au fost sermnalate cazuri în care copiii au fost crescuţi de animale , pe gratis :)