avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Cum renuntam la fumat?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Cum renuntam la fumat?

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea!
Voi cum ati facut?
Ce ati auzit de la altii?
.................
Sa nu-mi spuneti de vointa, ca ma aruncati si mai tare in depresie.....
Nu mai vine nimeni sa spuna daca a incercat sa se lase, daca a esuat, daca se tine pe pozitii....!?
Nu vreau sa se "raceasca" acest topic, problema este de actualitate si putem fi de folos ...poate...unora!
@indines, @trope_doi, @iuliana....ce faceti dragelor?

Eu ma tin tare. Am deja 11 saptamani, adica aproape 3 luni! M-am facut cat China si acum am o noua preocupare, sa slabesc, ceea ce e tot atat de greu, poate chiar mai greu, decat lasatul de fumat.

Nu ma mai incape mai nimic din hainele vechi, dar nu-mi cumpar altele noi...ca numai asa...ma voi determina sa slabesc.... :)
trope_doi n-a fumat zece zile, apoi iar a fumat fara numar-fara numar, iar s-a lasat si iar a fumat... dar mai putin ca inainte... Adica, de la doua pachete pe zi trope_doi a redus la numai unul... si cu cat vrea sa se lase de fumat cu atat ar fuma mai mult... si pare ca totul e impotriva dorintei de a se lasa!
Am ajuns sa-mi spun ca "ultima dorinta" ar fi sa ma incinereze cu tigara intre buze! Glumesc, dar.... amar e tot! Vreau sa ma las de fumat! Am inceput sa fumez de la 20 de ani! Imi ajunge!!!!
Cand voi reusi - ca insist sa ma las - voi anunta cu surle si trambite!!!
Norocosilor, voi cei care ati reusit! Aveti vointa! Se pare ca mie imi lipseste vointa - cel putin in acest sens (asta ca sa nu divulg prea multe :D )
de cand am descoperit topicul asta ma gandesc ca o sa vina ziua cand o sa scriu si eu ca m-am lasat...
deocamdata, esuez in fiecare zi :sorry:
am incercat tot felul de metode, am citit si cartea recomandata aici in topic...am mancat seminte, am mancat bomboane... m-am ingrasat, dar de lasat...ioc
nu exista nimeni sa-mi interzica fumatul nici la munca nici acasa :confused:, asa ca, imi trebuie vointa.. dar de unde s-o iau ? #-o
Dragele mele, buna seara.:)

Am renuntat la fumat...si asta este.

@gi_jane nu trebuie sa fii dezamagita.Nu cred ca este vorba despre vointa ci mai degraba...de motivatie, drept dovada ca, fiecare om renunta atunci cand este pregatit, in primul rand psihologic/psihic.

Am citit despre faptul ca, au existat persoane care au aflat ca au cancer pulmonar si care daca ar fi renuntat la fumat, in acel moment, ar fi avut cel putin o sansa de a trai si...au ales sa nu o faca.

Pana la urma, este o chestiune de alegere.

@trope_doi cred ca, poate peste cativa ani voi afirma cu tarie ca am renuntat la fumat, cu adevarat.Pana atunci pot sa afirm ca experimentez ce inseamna sa renunti la fumat :) si... doar nu fumez.



Mare adevar!!=D> Alegeti sa nu fumati din curiozitate! Ce ti-se intampla daca nu fumezi?:-/ :
-Ai dureri cumplite? NU!
-Iti pierzi cunostinta de sine? NU!
-Iti lipseste gustul/mirosul oribil din gura/rasuflare? DA? Atunci incearca ceva condimentat/mentolat (un fetish al unui gust/miros pregnant care se pierde dupa un anumit timp )
-Produce indigestie sau senzatie de voma? NU!
Si atunci?Daca nu este nimic daunator sa nu te intoxici, ce ar putea sa mai fie?
-Un obicei? DA! Fii o persoana curioasa si studiaza/inventariaza toate situatiile in care se produce reflexul de a aprinde o tigara.Asa poti sa detii controlul, sa previi instinctul "cultivat" cu atata truda si innecaciune, atunci cand pe furis, trageai cu mare precautie din tigara-dusman, pentru a evita atat sufocarea cat si sa nu fii descoperit de parinti!
FITI CURIOSI SI AFLATI CUM E SA NU MAI FUMEZI ! (E minunat, va spun EU)

Alte discuții în legătură

Iminenta... lasatului de fumat ContSters251305 ContSters251305 fumez, fumez, fumez ... stie careva consecintele - exemplicativ si negative ale lasatului de fumat? (vezi toată discuția)
Pauza de tigara marin123 marin123 Buna ziua, Am citit un post de prin iunie 2009, \"Pauza de tigara reglementata legal?\", care mi-a raspuns la cateva intrebari, dar nu la toate. Nu am ... (vezi toată discuția)
Tutunul. cat de legal ar fi daca s-ar inventa astazi? Alin Popescu Alin Popescu Este genul de discutie pe care o auzim tot mai des in jur. Chiar daca mass media ignora subiectul, e interesant de vazut cam cum credeti ca ar arata astazi ... (vezi toată discuția)