avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Cum renuntam la fumat?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Cum renuntam la fumat?

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea!
Voi cum ati facut?
Ce ati auzit de la altii?
.................
Sa nu-mi spuneti de vointa, ca ma aruncati si mai tare in depresie.....

Va felicit pe toate/toti cei care au reusit sa se lase de fumat.Eu am deja 7 ani de cand am scapat de aceasta "grija" si uitandu-ma inapoi ,ma intreb de ce imi parea asa de greu sa accept ideea de a lasa tigara.Cel mai greu mi-a fost sa scap de gesturile specifice fumatului.Acum nici macar nu ma deranjeaza daca trec pe langa un fumator,dar ma intreb ,daca si la mine erau hainele imbacsite de miros de tutu?Banuiesc ,ca da.Asa am renuntat si la cafea,ca parca nu mergea o tigara fara o cana de cafea si invers.
este adevarat! cafeaua fara tigara..................cam greu.
De asemeni e adevarat ca nu mai mirosim a fum ,
ca dimineata nu mai e gustul ala nasol ......
de asemeni, FELICITARI TUTUROR CARE ATI REUSIT !!!!
Nici pe mine nu am deranjeaza persoanele care fumeaza in jurul meu, dar trebuie sa recunosc ca nu suport sa stau langa cineva care fumeaza tigari foarte proaste (more, etc ) (ma ineaca fumul emanat)
Da, am esuat lamentabil, dar nu renunt…
Mi-a placut o chestie citita intr-o revista si o scriu aici:

Un prieten fals
Ai un prieten pe care il cunosti inca din tinerete. Pe atunci, te facea sa te simti mai matur si chiar te-a ajutat sa fii acceptat de colegi. Apelai intotdeauna la el cand erai stresat. Iti dadea o oarecare “liniste”. De fapt, ai ajuns sa contezi pe el in multe situatii.

Cu timpul, insa, i-ai vazut si partile rele. Pretinde sa fie cu tine tot timpul, chiar daca in unele locuri nu esti bine-venit din cauza lui. Si, desi te-a facut sa te simti mai matur, ai platit pentru asta cu propria sanatate. Ca si cum n-ar fi de ajuns, iti fura in fiecare luna din salariu.

In ultima vreme ai tot incercat sa rupi legatura cu acest “prieten” dar el nu te-a lasat. Intr-un fel, a devenit stapanul tau. Acum regreti ca l-ai cunoscut!

***

“Cea mai importanta caracteristica a celor care reusesc sa se lase de fumat este hotararea ferma”
Stop Smoking Now! Pentru ca: vei economisi bani; vei fi mai fericit; vei fi mai sanatos; vei avea o mai mare incredere in sine; familia si prietenii vor avea de castigat. Hhhhm…

Revin la “vorba” lui Mark Twain: e usor sa te lasi de fumat; eu m-am lasat de o mie de ori.
:">
Probabil ca Mark Twain stia ce spunea :yes:
I-am dat dreptate ani de zile, incercand si reusind sa las fumatul.Poate ca stiind cat de usor pot sa ma las, zeci de ani am amanat "definitivul", reluind fumatul din prostie!
Acum nu mai cad in greseala reluarii, tocmai pentru ca am contabilizat jumatate de viata prosteasca#-o . Ceea ce va doresc si voua, cei "indarjiti" in a fuma in continuare(nu exista NU POT,ci numai diverse motivatii pentru a continua sa fumezi!)
Ultima modificare: Duminică, 24 Aprilie 2011
nucu$, utilizator

Alte discuții în legătură

Iminenta... lasatului de fumat ContSters251305 ContSters251305 fumez, fumez, fumez ... stie careva consecintele - exemplicativ si negative ale lasatului de fumat? (vezi toată discuția)
Pauza de tigara marin123 marin123 Buna ziua, Am citit un post de prin iunie 2009, \"Pauza de tigara reglementata legal?\", care mi-a raspuns la cateva intrebari, dar nu la toate. Nu am ... (vezi toată discuția)
Tutunul. cat de legal ar fi daca s-ar inventa astazi? Alin Popescu Alin Popescu Este genul de discutie pe care o auzim tot mai des in jur. Chiar daca mass media ignora subiectul, e interesant de vazut cam cum credeti ca ar arata astazi ... (vezi toată discuția)