avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Cum renuntam la fumat?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Cum renuntam la fumat?

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea!
Voi cum ati facut?
Ce ati auzit de la altii?
.................
Sa nu-mi spuneti de vointa, ca ma aruncati si mai tare in depresie.....
Asa gandeam si eu: mi-ar placea sa ma las, dar nu promit! :)
Si tot asa, citind pe ici, pe colo, mi-a intrat in cap, am inceput sa ma gandesc in ce masura fumatul are o influenta in tot ce mi se intampla rau si incetul cu incetul dorinta de a ma lasa a devenit obsesiva.
Aceasta obsesie m-a ajutat sa ma las. Este foarte important cum te manipulezi singur ca sa ajungi sa te lasi.
Am ajuns din nou la acest subiect.Sunt multumita de mine,de acest imbold care ma aduce aici.Va spuneam ca nu-mi place sa ma mint singura.Am sa las subconstientul sa ...lupte.Vreau sa va citez Dna.Elga:

" Este foarte important cum te manipulezi singur ca sa ajungi sa te lasi. "

Splendid,acest citat imi place foarte mult si sper sa-mi foloseasca.
Topicul acesta devine obsedant... Nu mai scriu ori de cate ori... nu mai fumez o zi sau doua.. pentru ca mereu revin la tigara... Si zau ca m-am saturat de tigari! De mirosul hainelor, al peretilor... Putin imi pasa de bani! Dar tigarile incep sa ma enerveze! Inr-o zi am pus scrumul de tigara in ceasca de cafea... A avut un gust oribil cafeaua - si nu stiam din ce cauza... Atunci nu am fumat aproape doua zile (pentru ca mi-a fost rau)... Dar mi-a trecut (ma regenerez repede).

Orice as citi, orice as incerca sa-mi lipesc pe corp am invatat un singur lucru: vointa este aceea care ma va tine departe de tigari. Iar faptul ca nu am vointa in aceasta situatie chiar ma enerveaza si atunci... mai aprind o tigara!:((

Cred ca singura mea speranta e sa fug in munti si sa stau cu lupii! Dar, sa nu zic de doua ori - ca bagajul il am mereu facut... :))
eu personal m-am ambitionat si M-AM LASAT !!!!! Prin urmare, din februarie nu am mai pus tigara in gura, iar ca un test pentru mine, port in geanta in permanenta un pachet de tigari ....DESFACUT!
totul tine de vointa!!!! si de nimic altceva .
La inceput de an , in jurul meu foarte multe persoane renuntau la fumat, motiv pentru care mi-am zis: nu se poate ....renunta x şi eu nu pot?

si iata ca am putut!!! Si nici nu m-am ingrasat.............. si nici nu sunt mult mai nervoasa............
e drept ca m-am apucat de alergat....................

dar DOAR VOINTA CONTEAZA !!!!!
Ultima modificare: Luni, 20 Decembrie 2010
Lavinia Marian, Consilier juridic
Felicitari! :luck:
Si eu am intr-un sertar un pachet de tigari inceput, ultimul din care am fumat. In poseta am un altul neinceput. Asa au ramas de cand le-am aruncat acolo.

Alte discuții în legătură

Iminenta... lasatului de fumat ContSters251305 ContSters251305 fumez, fumez, fumez ... stie careva consecintele - exemplicativ si negative ale lasatului de fumat? (vezi toată discuția)
Pauza de tigara marin123 marin123 Buna ziua, Am citit un post de prin iunie 2009, \"Pauza de tigara reglementata legal?\", care mi-a raspuns la cateva intrebari, dar nu la toate. Nu am ... (vezi toată discuția)
Tutunul. cat de legal ar fi daca s-ar inventa astazi? Alin Popescu Alin Popescu Este genul de discutie pe care o auzim tot mai des in jur. Chiar daca mass media ignora subiectul, e interesant de vazut cam cum credeti ca ar arata astazi ... (vezi toată discuția)