avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Cum renuntam la fumat?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Cum renuntam la fumat?

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea!
Voi cum ati facut?
Ce ati auzit de la altii?
.................
Sa nu-mi spuneti de vointa, ca ma aruncati si mai tare in depresie.....
Eu m-am lasat de fumat in felul urmator, prietena mea mi-a dat ultimatum " ori te lasi de fumat ori ne despartim" si uite asa m-am lasat eu de fumat :)).
Cunosc pe cineva care a incercat sa se lase cu tigara electronica. Nu a reusit. Mai stiu alta persoana care a incercat brusc si la un timp s-a reapucat. Probabil vointa e cheia
Fără voință nu se poate, evident.Eu mă apropii de 3 ani de când am renunțat la fumat.La electronică încă nu am renunțat.Sper să o arunc și pe ea într-o zi :)
O cunostinta de a mea a incercat cu tigara electronica. Nu a mers. Poate nu a avut destula vointa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iminenta... lasatului de fumat ContSters251305 ContSters251305 fumez, fumez, fumez ... stie careva consecintele - exemplicativ si negative ale lasatului de fumat? (vezi toată discuția)
Pauza de tigara marin123 marin123 Buna ziua, Am citit un post de prin iunie 2009, \"Pauza de tigara reglementata legal?\", care mi-a raspuns la cateva intrebari, dar nu la toate. Nu am ... (vezi toată discuția)
Tutunul. cat de legal ar fi daca s-ar inventa astazi? Alin Popescu Alin Popescu Este genul de discutie pe care o auzim tot mai des in jur. Chiar daca mass media ignora subiectul, e interesant de vazut cam cum credeti ca ar arata astazi ... (vezi toată discuția)