avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Legea obligativitatii vaccinurilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Legea obligativitatii vaccinurilor

Buna ziua! Ma preocupa Legea vaccinarii, caci sunt in situatia parintilor care refuza vaccinul, din motive de responsabilitate, nu de "iresponsabilitate", cum doreste statul sa ma catalogheze. Refuz sa imi injectez copilul sanatos cu substante toxice precum timerosal. Ce inseamna asta, conform legii? Amenda? Inchisoare? Luarea copilului in proprietatea statului si vaccinarea lui fortata (mentionez ca sunt vaduva si ca imi cresc singura copilul)? Exista vreo sansa pentru noi, parintii, respectiv pentru copiii nostri?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Căutați pe internet emisiunea în care a apărut doamna Steer și domnul doctor Craiu.
On rest e un forum de probleme legale nu un forum de teorii aberante și conspiraționiste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vaccinarea obligatorie?! mihaelush mihaelush am decis sa nu imi vaccinez fetita si asta vad ca incepe sa-mi dea dureri de cap in ceea ce priveste legea.au hotarat sa fim amentati cei ce nu vor sa-si ... (vezi toată discuția)
Refuz vaccinare, consecinte legale mary5000 mary5000 Care este contraventia in caz ca nu fac vaccinul obligatoriu BCG antituberculoza? (vezi toată discuția)
Cum pot ataca o eventuala lege a vaccinarii? SimonaAn25 SimonaAn25 Avand in vedere faptul ca actualul proiect de lege privind vaccinarea incalca multe drepturi si libertati, incalcand si constitutia României, ce actiuni ... (vezi toată discuția)