avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot inregistra o firma la acelasi sediu social ca si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot inregistra o firma la acelasi sediu social ca si alta firma, prima firma avandu-l expirat.

O persoana a inchiriat un sediu social acum 8 luni de zile pe o perioada de 6 luni
altei unei persoane, pentru inregistrarea firmei, persoana data nu si-a reinnoit contractul ceea ce teoretic inseamna ca sediul social este liber(expirat), insa in acte persoana care si-a inregistrat firma tot are indicat acel sediu social, intrebarea mea este daca e posibil sa-si inregistreze o alta persoana firma pe aceeasi adresa a sediului social cu conditia ca persoana care are deja firma inregistrata are sediul social expirat pe adresa data. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 15:10, 11 August 2017
MirunaC a scris:

Eu vorbesc din propria experienta de avocat care a avut multe dosare la Registrul Comertului. Indiferent de ce camera alege sa scrie pe contract, dosarul i se va amana si i se va cere acea declaratie, conform legii societatilor comerciale.


Eu am 2 contracte de comodat pentru sediu social de firma, pe camere diferite si nu mi-a cerut nimeni nici-o declaratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social si administrativ stanbogdan23 stanbogdan23 Buna seara, eu si un prieten vrem sa infiintam o societate comeciala care are ca activitate comert. Amandoi locuim intr-un apartament inchiriat, putem avea ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social ContSters116443 ContSters116443 Buna ziua, Doresc sa schimb sediul social al unor firme, dintr-un judet in altul. S-a incheiat un contract de inchiriere pentru noul sediu, apoi 2 contracte ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu social claudelmai82 claudelmai82 Buna ziua. Suntem o sc care are un spatiu de inchiriat. Vechii chiriasi au avut sediul social in acest spatiu. Acum ei doresc sa prelungeasca sediul social pe ... (vezi toată discuția)