avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari 1 Octombrie 2009
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari 1 Octombrie 2009

Cateva modificari in forum
- am grupat o serie de link-uri "ratacite" prin forum
- un mic redesign la calea de forum (site path sau breadcrumbs)
- cautarea o gasiti in dreapta sus

In zilele urmatoare vom continua sa aducem modificari forumului. Pentru a imbunatati experienta dvs pe acest forum va rog sa veniti cu propuneri, idei, mici facilitati si chiar cu critici vis-a-vis de facilitatile existente.

Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2009
pianistul, administrator
Cel mai recent răspuns: Ioana Constantin , Contabil 20:19, 10 Octombrie 2009
E un forum in care incercam sa facem tot ce se poate pentru ca utilizatorii sa fie multumiti. De data asta, am facut un pas ca si noi sa putem sustine acest forum. Adica am introdus un banner de alta dimensiune in antetul forumului.

E ca in orice lucru pe pamant. Noi dam ceva, colegii nostri din forum accepta ca trebuie sa primim ceva in schimb. In cazul asta, e vorba de un antet mai mare, in care sta un banner. :)

Nu-i asa ca e logic?
E ok banner-ul! B-)
La mine se marise peste masura fontul. B-)
Eu nu vad decat gaura de la banner pentru ca folosesc firefox cu extensiile activate !
Multumesc pentru raspuns !
Cred ca este nevoie de banner !

Eu nu vad decat gaura de la banner pentru ca folosesc firefox cu extensiile activate !
Multumesc pentru raspuns !
Cred ca este nevoie de banner !


Am inteles. Deci sunteti unul dintre utilizatorii care prefera doar sa primeasca lucruri de la altii, fara sa dea inapoi nimic. :)

Ca tot am ajuns aici, incep sa ma gandesc daca v-ati pus vreodata problema ce inseamna sa intretii un website de genul celui pe care tocmai il accesati. Si nu sunt deloc suparat cand spun toate lucrurile astea, pur si simplu deschid o dsicutie noua.

Avocatnet.ro costa foarte mult, in fiecare luna. Si in ultima vreme, costurile sunt din ce in ce mai greu de acoperit. Si nu stiu cata vreme mai putem sustine tot acest proiect. Singurul lucru pe care l-am taxat pana acum a fost o bucata de ecran acoperita de o reclama. Pe care dvs. preferati sa o "evitati" pentru ca aveti "extensiile activate".
Ultima modificare: Luni, 5 Octombrie 2009
Alin Popescu, administrator
Am mai dat si click , pentru ca nu intru numai cu firefox si era o reclama la contabilitate !
Stiu cat costa intretinerea unui site sau pot sa estimez !
M-am mirat ca money.ro nu v-a contactat si pe dumneavoastra , si i-au luat numai pe cei de la conta.ro , pentru ca avocatnet.ro este peste conta.ro ca si activitate .

Nu-mi amintesc sa fi cerut vreun sfat pe forum , dar ma bucur ca exista un forum ca avocatnet.ro , in care utilizatorii sa gaseasca raspunsul la nelamuririle pe care le au , cu toate ca ar putea sa foloseasca functia de cautare, deoarece probleme asemanatoare s-au mai discutat pe forum .

Ma bucur ca exista un forum ca avocatnet , cu informatii clare si la obiect , un loc in care activeaza consultanti profesionistii si care ofera in mod gratuit consultanta de calitate.

Am extensiile activate pentru toate paginile web pe care le accesez , si navighez fara urme din obisnuinta , nu pentru ca as avea ceva anume cu acest forum .

Oricum aveti reclame interesante , adecvate profilului acestui portal web .

Cred ca aveti cheltuieli minime de 1 000 de euro , iar eu le estimez ca intretinerea tuturor site-urilor costa maxim 2 500 de euro lunar .

Alte discuții în legătură

Cum vi se pare noua imagine avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Am lansat astazi cateva modificari de imagine la Avocatnet.ro. Au aparut casete noi, atat in prima pagina, cat si in Forum. Forumurile recomandate sunt acum ... (vezi toată discuția)
Cifre de trafic avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu Ieri, 5 ianuarie 2011, Avocatnet.ro a fost accesat de 68.875 vizitatori unici. Pentru ca ne-am obisnuit sa afisam din cand in cand cifre despre traficul ... (vezi toată discuția)
Buton trecere de la un subiect la altul A. Ionut A. Ionut dat fiind multitudinea de subiecte noi, dar si de frecventa ridicata a raspunsurilor la aceste subiecte ar fi util sa exista un buton de trecere direct la ... (vezi toată discuția)