avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari 1 Octombrie 2009
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari 1 Octombrie 2009

Cateva modificari in forum
- am grupat o serie de link-uri "ratacite" prin forum
- un mic redesign la calea de forum (site path sau breadcrumbs)
- cautarea o gasiti in dreapta sus

In zilele urmatoare vom continua sa aducem modificari forumului. Pentru a imbunatati experienta dvs pe acest forum va rog sa veniti cu propuneri, idei, mici facilitati si chiar cu critici vis-a-vis de facilitatile existente.

Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2009
pianistul, administrator
Cel mai recent răspuns: Ioana Constantin , Contabil 20:19, 10 Octombrie 2009
Costul adevarat e putin mai mare decat dublu, fata de estimarea dvs. :), pentru ca lucrurile sa mearga ok. Si o sa il sustinem cata vreme e posibil. Acum, adevarat, e putin mai greu decat inainte. Ce va fi in viitor, habar nu am.

In privinta money.ro si conta.ro, odata cu integrarea, cei de la conta.ro si-au pierdut orice forma de identitate online, astfel incat in viitor tot ce pot face este sa traiasca sub umbrela money.ro. Si sa se integreze cu portalul in cauza. Lucru pe care probabil ca o sa il vedem realizat in anul viitor.

Avocatnet.ro e o comunitate pe care noi o sustinem cu bani, dar dvs. o sustineti cu pasiune. Si mixul asta de resurse l-a ajutat sa ajunga unde e azi. Sper sa putem continua asa, pentru ca in mod real avem nevoie unii de altii. De la aceasta idee a pornit si proiectul cu moderatorii alesi de comunitate si proiectul promovarii forumului in cat mai multe zone ale internetului din Romania. Si vom mai aduce cateva noutati in viitor, daca timpul si resursele ne vor mai permite.

Scuze pentru mesajul oarecum incarcat de pesimism de mai sus. Cu totii avem momente in viata cand ne simtim cu directia stricata, dar asta e o alta calitate pe care recunosc ca am intalnit-o in forumul asta: faptul ca ne ajutam unii pe altii sa mergem mai departe.

O seara placuta.
Buna seara,
Domnule Alin, aveti perfecta dreptate.
Parerea mea ca, ne-a ramas speranta ca pe viitor o sa fie mai bine, ca altfel ne intoarcem mai jos de unde am plecat.
Este trist...intr-adevar si, cum nimic nu se realizeaza fara bani, ar fi pacat ...
Felicitari pentru rezultatele de pana acum si mult succes in continuare.
:luck::luck::luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum vi se pare noua imagine avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Am lansat astazi cateva modificari de imagine la Avocatnet.ro. Au aparut casete noi, atat in prima pagina, cat si in Forum. Forumurile recomandate sunt acum ... (vezi toată discuția)
Cifre de trafic avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu Ieri, 5 ianuarie 2011, Avocatnet.ro a fost accesat de 68.875 vizitatori unici. Pentru ca ne-am obisnuit sa afisam din cand in cand cifre despre traficul ... (vezi toată discuția)
Buton trecere de la un subiect la altul A. Ionut A. Ionut dat fiind multitudinea de subiecte noi, dar si de frecventa ridicata a raspunsurilor la aceste subiecte ar fi util sa exista un buton de trecere direct la ... (vezi toată discuția)