avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reges nu preia fisierele incarcate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reges nu preia fisierele incarcate

Am un calculator nou, cu memorie mai mare si ma confrunt cu 2 probleme: Am descarcat pe noul calculator direct versiunea 606, pentru ca se oferea aceasta posibilitate, dar nu am putut sa descarc baza de date salvata din calculatorul vechi; cealalta problema este ca, desi am transmis registrul cu modificari la reges si pe portalul lor spune ca s-a preluat registrul si se proceseaza datele, in raportul de preluari nu regasesc fisierele transmise. Cum procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:28, 1 Septembrie 2017
[ link extern ]
Informare de la Inspectia Muncii:
Vă informăm că există latenţe de câteva ore la procesarea transmiterilor de registru efectuate pe Portalul Inspecţiei Muncii, ceea ce determină întârzieri de afişare - în pagina “Raport preluari” - a codului de încărcare corespunzător depunerii de ordinul de mărime specificat. Menţionăm că data și ora codului returnat după procesarea fişierului de actualizare a registrului vor fi aceleași cu data şi ora transmiterii on-line a fișierului .rvs.

Această situaţie va fi remediată în cursul zilei de astazi, 01.09.2017.

După depunerea unui registru, până la afișarea codului, vă recomandăm să nu realizați încărcări multiple ale aceluiași fișier.
Ultima modificare: Vineri, 1 Septembrie 2017
Alexian_2011, utilizator
HG 500/2011
art.,5
...
(3) Inspecția Muncii, în calitate de operator de date cu caracter personal, administrează baza de date cu respectarea prevederilor legale privind protecția datelor cu caracter personal.

art.11
Sistemul informatic care face obiectul soluției tehnice pentru transmiterea datelor în registrul privat/public de către angajatori se achiziționează sau se dezvoltă prin resurse proprii de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și se administrează de Inspecția Muncii.
Ultima modificare: Vineri, 1 Septembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Inspectia muncii prin intermediar.

”Suportul tehnic al aplicatiei REVISAL precum al Portalului REGES on-line este asigurat de firma TEAMNET la telefoanele:
0318-601901, 0213-116629, 0213-116637”

Si asta este copy/paste de pe un site al unui ITM.

Multe scrie legea si multe atele sunt in realitate.

Ultima modificare: Vineri, 1 Septembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Teamnet de la 01,05,2017 nu mai acorda mentenanta privind REVISAL-ul.
Au aparut preluarile in raport. Probabil ca, speriati de consecintele netransmiterii la timp a datelor, multi dintre noi, am retransmis fisierele... Acum apar toate preluate!

Alte discuții în legătură

Raport nepreluat revisal YoAlle YoAlle Buna ziua, Cum procedez daca ieri am incercat de 2 ori sa mi se preia un raport rvs in Revisal , l-am incarcat de 2 ori, sa afisat anuntul: \" Registrul ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie realizata transmiterea modificarii din revisal, la itm ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Va rog spuneti-mi si mie cum trebuie transmis la ITM acel fisier salvat de tip ,,RVS\'\' ca urmare a modificarii operate in REVISAL a salariului ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)