avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reges nu preia fisierele incarcate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reges nu preia fisierele incarcate

Am un calculator nou, cu memorie mai mare si ma confrunt cu 2 probleme: Am descarcat pe noul calculator direct versiunea 606, pentru ca se oferea aceasta posibilitate, dar nu am putut sa descarc baza de date salvata din calculatorul vechi; cealalta problema este ca, desi am transmis registrul cu modificari la reges si pe portalul lor spune ca s-a preluat registrul si se proceseaza datele, in raportul de preluari nu regasesc fisierele transmise. Cum procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:28, 1 Septembrie 2017
Important sa nu se dubleze datele transmise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport nepreluat revisal YoAlle YoAlle Buna ziua, Cum procedez daca ieri am incercat de 2 ori sa mi se preia un raport rvs in Revisal , l-am incarcat de 2 ori, sa afisat anuntul: \" Registrul ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie realizata transmiterea modificarii din revisal, la itm ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Va rog spuneti-mi si mie cum trebuie transmis la ITM acel fisier salvat de tip ,,RVS\'\' ca urmare a modificarii operate in REVISAL a salariului ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)