Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
@andra_lex13: eu am dat examen in septembrie si 5 zile de calvar mi-au fost de ajuns, cand am vazut organizarea "fastuoasa" ce se pregatea pt februarie am ales sa imi retrag dosarul, nu avea niciun rost....mi-am dat seama si am scris si am spus, examenul o sa fie o colectare de fonduri, nimeni nu m-a crezut...ca si in septembrie si acum exista nemultumiri, dar cei care au dat in septembrie ar fi trebuit sa stie ca daca sunt nedreptatiti in vreun mod puteau sa le impuna celor din comisie sa respecte "Regulamentul Cadru", acum e cam tarziu...un punct de vedere trebuie impus la momentul oportun, nu pe un forum unde nu ia nimeni important in seama
S-a spus de la bun inceput ca este o incercare, sa vada cum iese, ma intreb oare ce au facut vocile din septembrie care cereau sus si tare grila??#-o.... asa cum a mai spus cineva pe forum s-a cerut examen si s-a dat, de facut s-a vazut ce au facut fiecare dintre partile "contractului" va doresc multe "succesuri" in continuare
PS referitor la "punctul de vedere impus la momentul oportun" o stiu pe propria mea piele trebuia sa sar atunci cand am avut ocazia nu sa umblu prin judecati cu ei #-o:((