Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Of , dacă doriţi sa ne "agaţăm " (la figurat ) ,hai să o facem şi pe asta :
Mult prea stimate Domn, adi_bucuresti2006 , în primul rând pe portal nu se scrie se redactează etc , învaţă să te exprimi corect , in aldolea rând este corect să menţionezi că înainte de dar si iar , trebuie sa pui un semn de punctuaţie :virgula , asta dacă doreşti sa fii mai explicit ..etc şi discutăm ,ai " scris " puţin , s-a terminat picsul ? Daca tot te pretinzi mare cărturar , redactează şi matale cu diacritice, ! Ca să -ţi demostrez ca pe lâga problema de exprimare, ai şi altă problemă şi nu eşti mai perfect , explic : nu se scrie si nici nu se redacteaza :Dar, totusi , forma corecta este :Dar, totuşi -(sper că se vede diferenţa între litera s si litera ş ) , nu mai comentez si restul cuvintelor .
Eu doar am menţionat de 1000 de ori eu nu sânt impotriva sfaturilor şi nu sânt perfect -, Repetitio Est Mater Studiorum , - accept critica, încerc sa mă corectez , să fiu mai atent ectc.Dar , cel puțin argumentez ca un om cât de cât matur , si nu ca la grădinița , ex :cartea de clasa a cincea , etc , Este adevarăt : ne exprimăm cum dorim etc , totuşi ,dacă sântem jurişti sa ne comportăm si să argumentăm ca atare .
Iar dacă te pretinzi mai perfec , dar nu eşti , pentru astfel de cazuri există o vorbă populară :râde un hârb de oală spartă" .
Eu sânt convis ca Dumneata poţi să justifici aceste greşeli :nu ai diacritice, nu ai tastatură bună, ti-ai grăbit, etc si nu cred că eşti incult si nici restul oamenilor pe portal si din afara lui , unii din răutate vorbesc in vânt de dragul de a jigni , adică : nesirios .
Exemplu cel mai banal :sânt unii parlamentari etc : corupti la maxim , cred în
flacara violetă, citesc "almanahe " iar înainte
de toate :ei spun ca sât corecţi , perfecţi etc. pe ceilalţi îi bârfesc,
înjură îi numesc inculţi
etc.
Vă doresc Paşte cat mai frumos la toţi,
"Concluzionând" Domnule adi_bucuresti2006, e un conector prost folosit de Dumneavoastra ,pentru ca i-ați dat forma unui gerunziu, si dupa cum se stie gerunziul astazi a cam iesit din uz .
Iar petru Lucian Croitoru :
-va bagat cineva in seama ?
Mai bine foloseste cuvantul Man din engleza ca e mai natural decat Omule in romana care suna a calc .(daca nu stiti ce inseamna calc , consulta dexul ).