Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
numa tampeni discutati,
Discutati si voi ,lucruri legate de examen,problemele legate de gramatica, ortografie,exprimare etc,le-am discutat in generala.:fight:
Va rog respectuos sa ma scuzati , este ultimul comentariu postat de mine pe aceasta tema !
quiras , iti multumesc respectuos pentru sfat il accept , sa stii ca nu este rau sa recapitulezi !
urmareste te rog postarile tale anterioare pe acest portal si o sa vezi ce probleme grave ai matale si la gramatica si la ortografie etc . Vad ca esti dependent de DOOM 2 , DEX ,eu inteleg ca este complicat dar totusi daca dai si tu un sfat argumenteza la obiect si nu mai redacta cu greseli , eu tot am insistat sa explic ca nimeni nu este perfec si ca unele probleme se pot redresa si ca omul poate fi inteles etc , insa astazi am observat ca matale esti mai mult ca " perfectul" .As dori sa mai spun ceva , insa nu meriti , pentru ca mi-ai dat un sfat bun , dar nu ai luat in considerare ca la acest capitol ai proble si mai grave .
Jan Voljan