Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
E exact cum v-am mentionat acum cateva saptamani... Desi sursa n-o pot mentiona (fiindca nici n-o stiu exact, stirea venind printr-un "interpus") e aproape sigur ca admiterea din toamna va fi similara celei din februarie/martie.
Din punctul meu de vedere daca vom primi grile ca la INM e un aspect pozitiv, scutindu-ne de multa toceala. E altceva sa inveti pt grile si altceva sa inveti "planuri" de subiecte....
Eu sunt de parere ca e mai dificil de invatat pentru grile decat pentru sinteze.... poate am eu alt stil de a invata, sau poate nu stiu sa invat corect pentru grile...
Ma numesc Paul Nicolae Dobos si sunt student in anul IV la Facultatea de drept si administratie publica din cadrul Universitatii Spiru Haret si ca si voi ma pregatesc pentru admiterea in Barou . Am gasit acest Forum abia acum o luna si pana atunci am fost in ceata in ce priveste cartile necesare pentru admitere ,dar de atunci am inceput si eu pregatirea in mod profesionist. Am si eu o intrebare pentru voi: Oare 4 luni de zile imi vor fi de ajuns pentru a cuprinde toata materia si a face fata cu succes la examen???Astept raspunsurile voastre.