Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
pentru cei interesati -pe 9 septembrie CSM hataraste daca se va mai organiza un nou examen de admitere la INM pentru completarea locurilor ramase neocupate in urma examenului din 26 august 2010
He...se vor gasi destui care sa-si incerce iarasi norocul in speranta unei reusite !
@ alexandergeo85
Daca tu te-ai simtit ofensat de ceea ce am scris asta nu inseamna ca trebuie sa vorbesti si in numele celorlalti 3118 !
Mai ,dar sensibil esti ! Scuzele de rigoare !
Apropo' ,exista o zicala(sa-i zicem asa) a celor care dau un examen : "chiar daca inveti ,trebuie sa ai si o făramă de noroc! " ,eu nu am facut decat sa scriu partea cu norocul ,ca nu te poti duce sa dai examen la INM fara sa inveti !
Dar banuiesc ca tu nu esti adeptul zicalei sau poate nu ai auzit de ea sau prea putin te intereseaza ,daca te-ai simtit oarecum "lezat" trebuia sa-mi atragi atentia si fii sigur ca imi reparam greseala ,nu sa-mi tii toata poliloghia asta de 2 bani cu expresii de manelist !Daca doresti sa discuti contradictoriu cautati alta persoana !
Si daca mai sunt persoane "lezate" :D ,scuzati-ma fratilor ! Am sa editez postul ca sa nu mai existe vreo problema !
P.S. "Sa stii ca au fost 3119 candidati ,nu 3200 ,sensibilule! "