Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Buna tuturor!
Sunt noua pe forum dar cu experienta in admiterea in barou ( am dat si anul trecut in septembrie si anul acesta in februarie ).
Urmaresc discutiile inca de anul trecut si pentru ca, mie personal mi-au fost utile multe informatii date de voi pe forum, m-am hotarat sa intru in comunitate si poate sa ajut si eu ceilalti "colegi de suferinta" cu ce am sa pot :).
Am descarcat de dimineata fisierul cu sinteze pus cu atata amabilitatea de Luiza- careia ii multumesc.
Legat de aceste sinteze, va pot spune din propria experienta ( am invatat din ele anul trecut) ca sunt foarte utile doar pentru o RECAPITULARE GENERALA inainte de examen. Nu sunt suficiente pentru obtinerea unei note de trecere ,asta dupa "minunatele" bareme si modalitati de corectare stabilite de UNBR -cel putin, pentru examenul de anul trecut din septembrie nu au fost. ( eu sunt patita... )
Deci, chiar daca e tentant sa treceti numai prin ele ( sunt succinte, in ordine, exact pe tematica ) nu o faceti! In ipoteza in care se va da tot sinteza sunt insuficiente si iti creaza doar impresia ca ai trecut prin toata materia si stii sa tratezi orice subiect din tematica. Completati cu tratate (la proceduri), carti si coduri!
Stiu ca e greu, cu totii cred ca avem capul mare de atata citit si completat, eu trag efectiv de mine in fiecare zi; dar ca sa nu pierdeti un an din viata, asa cum am patit eu, asta va sfatuiesc sa faceti!
Acum ca mi-am facut introducerea sper sa ma primiti in comunitate si sper ca in decembrie toate paginile de pe forum sa fie pline de felicitari pentru toti forumisti, proaspat stagiari ! :)
Pana atunci haideti sa mai tragem un pic si sa avem spor!