Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
apropo eu tot nu sunt lamurit in privinta subiectelor care se vor da anul acesta. in concret unbr-ul a lasat materia de anul trecut pt examenul din februarie care era prevazuta pentru grile (unde nu tre sa stii chiar tot ce scrie in carte), iar anul acesta au bagat sinteza, dar nu au mai modificat tematica. iar tematica din 2010 difera f mult fata de 2009 (numai la civil s-au mai adaugat zeci de subiecte. de ex. anul trecut subiectul numele se prevedea exact ce trebuie sa cuprinda notiune.caractere.dobandire. anul acesta e pur si simplu numele - asta inseamna si schimbare si modificare si retranscriere etc.). asta inseamna ca trebuie sa invatam dupa tematica de anul acesta si dumnezeu cu mila ce va pica la examen sau raman valabile subiectele de anul trecut din 2009? voi ce stiti de subiecte?
buna descrierea lui ilie.florin
as detalia putin: un slalom rapid receptie, apoi la asistenta psihiatrului care atrage atentia ca nu vrei o adeverinta ci un certificat si ca ocupatia ta e ce scrie pe diploma si nu alta (avea aerul ala ...uite-i si pe astia cu studii superioare, nu stiu sa completeze un certificat, caci,da, in parte l-am completat eu)- apoi, psihiatrul te evalueaza intrebadu-te daca e un examen vast, ii zic ca da, abia pe urma imi pune stampila(nu recomand alt raspuns), urmeaza medicul medicina muncii - o formalitate, dupa care la stanga apoi prima la dreapta, ultima usa pe stanga, la asistenta sefa pt stampila directorului...care, desigur, nu este. Se revine pe la unu si se semneaza de primire. Asistenta mananca biscuiti dar iti ureaza sa ai o zi buna. Sperand ca asa va fi, se alearga la barou. Nu mai e program....