haller a scris:
adrin a scris:
buna descrierea lui ilie.florin
as detalia putin: un slalom rapid receptie, apoi la asistenta psihiatrului care atrage atentia ca nu vrei o adeverinta ci un certificat si ca ocupatia ta e ce scrie pe diploma si nu alta (avea aerul ala ...uite-i si pe astia cu studii superioare, nu stiu sa completeze un certificat, caci,da, in parte l-am completat eu)- apoi, psihiatrul te evalueaza intrebadu-te daca e un examen vast, ii zic ca da, abia pe urma imi pune stampila(nu recomand alt raspuns), urmeaza medicul medicina muncii - o formalitate, dupa care la stanga apoi prima la dreapta, ultima usa pe stanga, la asistenta sefa pt stampila directorului...care, desigur, nu este. Se revine pe la unu si se semneaza de primire. Asistenta mananca biscuiti dar iti ureaza sa ai o zi buna. Sperand ca asa va fi, se alearga la barou. Nu mai e program....
Salut! ti-a mai trebuit trimitere de la medicul de familie? caci azi am fost la medicul de familie - Ghencea Medical Center(nu spun ce medic ca oricum nu conteaza(a se citi "e varza")). mi-a zis in felul urmator: sa ma duc la cabinetul lor de psihiatrie, dar mai inainte trebuie sa platesc o fisa de evaluare psihiatrica in valoare de
75 ron!!!!!
bine ca nu a fost medicul psihiatru acolo ca probabil ca acum deja aveam fisa si eram "mai sarac" cu 75 ron!
maine o sa-mi fac o harta cu ceea ce ai spus u si coroborat cu ceea ce a spus ilie.florin si ma duc si eu la ambulatoriu/sectia de psihiatrie! o gasesc eu!
wish me luck!
[/quot
Eu prima data am luat ,,evaluarea psihiatrica'' de la un spital din Buzau-avand domiciliul in buzau ,numai ca psihiatru a uitat sa imi puna 2 stampile pe adeverinta (a pus o stampila si a semnat)- adeverinta acostat 30 ron. Cand am fost sa ma inscriu la Baroul Bucuresti mi'au respins dosarul pt ca adeverinta nu avea 2 stampile asa ca am fost nevoit sa fac alta ,,evaluare psihiatrica'' in Bucuresti decat sa ma intorc in Buzau pt o stampila.Asa ca am fost la un spital in Bucuresti de unde am luat alta ,,evaluare psihiatrica'' care a costat 40 ron.Neavand adeverinta de la medicul de familie cu mine am dat o declaratie pe proprie raspundere ca nu am afectiuni psihice:))..Mai bine dadeam direct la barou o declaratie pe proprie raspundere ca sunt sanatos psihic#-o
Pe adeverinta din Bucuresti am avut 3 stampile ca sa fie multumiti cei de la barou;)