Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Fkt, asa eram si eu ca tine. 24 de ore cu laptopul in brate, nici timp sa stau cu copilul meu nu vroiam sa-mi fac. Iar la sfarsitul verii 2009 am clacat psihic. Am stat 1 saptamana internat la Alexandru Obregia (fostul spital nr. 9). De atunci mi-am schimbat prioritatile. Trebuie sa tii cont de faptul ca daca tu refuzi sa executi o sarcina in timpul tau liber, nu au ce sa-ti faca !!! In cel mai rau caz, iti propun sa va despartiti in termeni amiabili, doar dupa ce negociaza cu tine conditiile. Nu isi permit sa se lupte cu noi in instante.
Am si eu cateva intrebari pentru toti cei care au sustinut examenul in 2009 si nu numai...La penal parte speciala, trebuie invatate si sanctiunile?iar la infractiunile calificate cum e de exemplu furtul calificat sau omorul trebuie sa detaliem fiecare imprejurare in care se savarseste infractiunea?...Mie partea asta cu infractiunile mi se pare ca n-o mai termin, prea multe infractiuni, ce-i drept unele seamana intre ele....dar tinand cont ca invat in fiecare zi cate 6 ore cel putin de aproape 1 luna, sper sa nu clachez:) bafta tuturor