avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ZILE CFP
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ZILE CFP

buna ziua,as dori sa stiu cum procedez daca am salariati care au lipsit toata luna si nu dorim sa le inchidem ctr. de munca.Cum as putea sa ii trec in revisal daca eu aflu acest lucru la inceputul lunii urmatoare.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:47, 9 Octombrie 2017
primesc pontajul din italia pe 5 octombrie si sa zicem pe 6 octombrie ar trebui sa inregistrez CFP-uri din data de 01.09.2017 pana la finele lui septembrie
CFP nu se acorda in baza pontajelor , ci in baza unei cereri ... astfel, cererea trebuie sa va parvina in termen de maxim 20 de zile lucatoare de la data acordarii CFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta medicala/ concediu medical simona.elisa simona.elisa Am un salariat care a lipsit o saptamana, si a adus o adeverinta eliberata de medicul de familie, pe care este trecut viroza respiratorie - pe o ... (vezi toată discuția)
Act aditional de suspendare pt. "invoit" ? oti oti In cazul "invoirilor" adica salariati care nu mai au zile de concediu dar imi vin cu cereri de invoiri pentru diverse probleme personale... suntem obligati ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata de o zi in noul revisal popanaid popanaid Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma ... (vezi toată discuția)