avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuz semnare regulament intern
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuz semnare regulament intern

ce pot face daca salariatii refuza semnarea regulamentului intern?
abaterea nu e mentionata in regulament ca fiind una ce poate atrage santiunea disciplinara
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:02, 9 Octombrie 2009
Am avut un singur caz de refuz sa semneze RI, a doua zi dupa angajare - aceeasi persoana a refuzat sa semneze si fisa postului.

Nu sunt un dur dar daca asa a procedat inca de a doua zi (care va fi comportamentul lui in viitor) eu as fi procedat la incetarea CIM fara probleme, fiind in perioada de proba. Trebuie sa va ganditi si la climatul locului de munca care poate fi afectat negativ. Refuzul de a lua la cunostinta de RI sau de a primi si semna fisa postului (mai cu seama ca a luat la cunostinta de ea in cadrul interviului)sugereaza o rea credinta din partea salariatului.
@pneagu: sunt perfect de acord cu dvs., si aveti mare dreptate. insa eu sunt doar consultantul care cel mult poate face o recomandare angajatorului..., iar pana atunci aveam de rezolvat problema semnarii. Dupa aia, mai vedem - am mai vazut:) ce facem.
Si eu mi-am permis sa-i fac o recomandare, tinand cont de interesele firmei (interesela angajatului nefiind stirbite la acest moment). Nu am avut intentia sa "atac " recomandarea dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune disciplinara ginnyy ginnyy cum pot face dovada ca un salariat a luat la cunostinta de Regulamentul intern afisat la avizier? va multumesc! (vezi toată discuția)
Regulament ordine interioara monik monik buna ziua! am si eu 2 intrebari legate de regulamentul de ordine interiaora al unei SC: 1. pentru aducerea la cunostinta salariatilor, este nevoie ca fiecare ... (vezi toată discuția)
Regulament de ordine interioara marianalutetia marianalutetia Sunt de curand angajata la o societate SRL si mi s-a cerut sa concep un ROI (exista unul total depasit de noutatile legislative, si cu masuri abuzive). Am ... (vezi toată discuția)