dnule agpas, eu, daca as fi mama copilului dvs, sincer nu as face niciun efort si stiti de ce? pentru ca nu asumati nimic, dar nimic, toata responsabilitatea, atat in ce priveste lipsa relatiei cu copilul,
Ca tot vorbeati de chel care isi pune mana in cap doamna PS.......e ciudat cum indemnati la responsabilitate dand exemplu lipsa de responsabilitate. Eu ca mama nu fac aia pentru ca tu ca tata nu iti asumi responsabilitatea......... curata atitudine imbecila. Ce ati zice de un parinte care face ce e bine pentru copil indiferent de ce face sau nu face celalalt?
Daca sotia mea o ia maine pe aratura, dispare de acasa, ar fi in regula sa nu ma mai ocup de copil? Ca nici ea nu o face?
Sunt siderat ca parinte ca o mama poate gandi asa. Ca isi raporteaza relatia cu copilul in functie de actiunile tatalui. Nu e sanatos, nu e firesc.
Daca as lasa copilul sa faca lectiile la romana cu dvs
si iata momentul adevarului....daca lasati sau nu copilul, pentru ca nu-i asa, daca petrece timp sau nu cu tatal nu e in functie de dorinta lui ci de a dumneavoastra. Copilul e lasat sau nu. Iar dumneavoastra nu il lasati. Simplu. Dar nu-i asa, nici aici nu e responsabilitatea dumneavoastra ca nu-l lasati pentru ca o faceti doar silita de tata.......... da, curat comportament matur si de asumare, exact ce scriati mai sus.
Sunt convinsa ca acel copil va simte "consistenta" de maioneza.
poate ar trebui sa incercati sa lasati acel copil sa faca temele cu tatal, nu sa va erijati in purtatorul lui de cuvant.
Copilul nu pleaca cu dvs, precum reiese din toate postarile dvs, pentru ca are instinct de conservare, nu pentru ca l-a alienat mama, ci pentru ca dvs nu-i transmiteti siguranta
Va rog sa oferiti dumneavoastra variante de cum poti oferi singuranta unui copil care nu e acasa cand trebuie sa il iei la programul de vizita. Sau care nu stie de fapt ca nu ai disparut cu lunile ci ca a fost ascuns. Chiar va rog sa ne enumerati metodele de oferire a sigurantei prin telepatie.
dvs nu-i transmiteti siguranta necesara nici cu privire la traversarea strazii, unde, vinovat de un eventual incident, vor fi :primarul, marcajul pietonal, semaforul defect sau soferii grabiti.
Nuuu, eventual pentru soferul care a trecut pe rosu si a accidentat copilul e tot tatal. orice ar fi e tatal.
Sa stiti ca nu exista manual de psihologie sau de pedagogie care sa nu spuna ca in educatie cel mai eficient argument e puterea exemplului personal.
Corect, iar acum revin la exemplul personal, cum il poti oferi prin usa inchisa?
Poate dupa ce ne detaliati oferitul sigurantei prin telepatie atingeti si acest subiect.
Ce exemplu personal oferiti dvs? Cel de scriere de plangeri si de scrieri pe forum? Cel de mutare a intregii responsabilitati la altul?
Dar ce exemplu oferiti dumneavoastra doamna PS? Ca tot discursul dumneavoastra a fost doar despre tata, nimic despre mama. Responsabilitatea ei unde este pentru ce se intampla?
Daca nu sunteti capabil sa asumati nimic in raport de relatia cu propriul copil, cum ar putea un om zdravan la cap sa va incredinteze micutul, fie si pentru cateva zile?
Si iarasi revenim la motivul chelului. Ca se spune ca de fapt minorul nu vrea la programul de vizita insa tocmai ati scris mai sus, cum ar putea mama sa incredinteze micutul fie si pentru cateva zile?
Pai mama, atata timp cat e o hotarare judecatoreasca nu ar trebui sa aiba un cuvant de spus.
Dvs vreti un soi de relatie cu copilul in care tot ce ar fi bun ar fi meritul dvs iar ptr tot ce nu merge sau merge gresit e responsabila mama. Jalnic, zau asa. Maioneza, zau asa.
complet gresit, din nou presupunerile dumneavoastra. Domnul AgainstPas doreste sa isi vada copilul. Ce tip de relatie au sau vor avea cei doi, e problema lor nu a mamei bagarete.
Nu ea hotaraste. Si asta doare, nu-i asa> Din cauza asta nu lasa copilul sa faca temele cu tatal, din cauza asta, ca e zdravana la cap nu il incredinteaza la programul de vizita tatalui......mai continuati va rog ca am ajuns la adevar. Nu copilul, mama nu vrea.
Dvs aveti responsabilitatea ca nu ati fost in stare sa va faceti propriul copil sa va simta parinte si protector.
Sigur, pentru ca e vina tatalui cand mama ascunde copilul, pentru ca e vina tatalui cand mama invata copilul sa isi injure tatal, pentru ca e vina tatalui cand mama transmite copilului ca poate muri oricand de inima rea cand nu e la tata.
Nu stiu ce a facut sau nu AgainstPas, nu il cunosc si nu stiu multe despre el. Insa nici dumneavoastra nu il cunoasteti. Habar nu aveti ce s-a intamplat in viata lui sau in relatia cu copilul, faceti presupuneri. Insa prezentati lucrurile cu valoare de adevar universal valabil.
Dumneavoastra nu pare ca doriti sa vedeti adevarul, l-ati decis deja si doar cautati dovezi pentru a vi-l intari. Restul, dovezile care arata ca lucrurile nu stau chiar asa sunt ignorate sau ascunse.
Si alta nedumerire a mea este faptul ca userii prezenti la discutie au folosit parghiile date de lege si sunt hartuiti si aratati cu degetul virtual pentru asta. ii desconsiderati.
Ce e asta, un loc unde cei care apeleaza la parghiile legale sunt desconsiderati? Asta e mesajul pe care doriti sa il lasati aici pe forum? tatii sa nu apeleze la uneltele legale?
De ce AgainstPas sa nu faca plangeri daca nu isi vede copilul?
Nu e legal sa faci plangere cand o hotarare judecatoreasca e incalcata?
Nu e legal sa iei atitudine cand vezi un abuz?
Asta e problema dumneavoastra? Ca oamenii iau masurile prevazute de lege?
Pai ce cautati atunci aici?