whwn draga, cand scrieti despre responsabilitate va rog sa aveti in vedere cea principala: cresterea si educarea copilului, nu plangerile si luarea banilor de la gura copilului.
Si cum se creste copilul si se educa cand vede ( acolo unde e cazul) ca nerezidentul inchide usa cand e programul de vizita sau il invata sa injure pe nerezident?
Faceti exact ce spuneam mai sus, va ascundeti in spatele cresterii si educarii copilului pentru a scuza abuzarea lui emotionala. In plus, penalizarile care va supara atat de tare nu se iau de la gura copilului. Poprire nu se pune decat pe maxim jumatate din salariu, rezulta deci ca mai raman bani pentru minor. Ca rezidentul prefera sa ia de la copil pentru a-si satisface anumite capricii.....aici e partea a doua. Insa nu se poate arunca asta in carca nerezidentului care nu urmeaza decat legea.
Doamna PS, eu nu va trag la raspundere si nici nu imi pasa de viata personala a dumneavoastra. Incerc sa nu judec. Ca imi iese sau nu, eu ma stradui.
Ce povestiti dumneavoastra sincer suna foarte urat si trist, pentru fostul partener insa vedeti dumneavoastra, am avut ocazii sa vad cum este deformat adevarul astfel incat imi pastrez mereu o rezerva.
In plus, aveti niste discrepante intre ce ati scris acum si ce ati mai scris in vechile dati despre fostul sot astfel incat raman la parerea mea ca de regula adevarul e la mijloc.
E un mod de gandire pe care vi-l recomand.
Atunci cand mai jigniti anumiti useri sa va ganditi ca nu detineti adevarul si ca de fapt habar nu aveti ce se intampla.
Calea diplomatiei? foarte frumos, recomandati-o atunci mereu, tuturor, mame si tati. Nu ca mama nu e organ de compensare sau ghiseu de informatii. dar lista tatalui insa e nesfarsita.
Cand esti parinte doamna PS, esti cam orice, nu e ca la servici unde poti refuza sa faci lucrurile care nu sunt trecute in fisa postului.