avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructia unei case mici
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructia unei case mici

buna.Am cumparat acum 3 ani a casa 138mp cu constructie de 37 mp.Deoarece casa era veche am hotarat sa construim alta,dar din pacate am dat peste un arhitect care mai rau ne-a incurcat,deoarece acum 2 ani am obtinut certificat de urbanism in care nu ni se cerea nimic,arhitectul a zis sa mai asteptam si sr fi bine sa o demolam am facut actele am demolat-o,acuma ni se cere in certificatul de urbanism aviz favorabil CMUAT dar ni s-a zis ca nu o sa il obtinem dar noi avem acordul ambilor vecini ca sunt de acord sa construim.As dori sa intreb ca ce este de facut in cazul acesta sa mai asteptam ce acuma domnul arhitect nici nu raspunde la telefon.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ramona 2009 , utilizator 22:10, 9 Noiembrie 2009
Va multumesc ptr informatia data sa stiti ca o sa incerc si asa.Normal ca nu prem sa facem nimic fara acte,de aceea am asteptat din 2007 dupa ele,dar si sa isi bata joc cineva de tine.Cu cine am vorbit au zis ca nici o sansa ptr autorizatia de constuire.Si ma intreb eu ca pe altii cu palate sa nu le spunem pe nume ca ne baga la discriminare pe aia nu ii ia nimeni la bani marunti si nici nu platesc impozit atunci ce mai putem zice asta ii tara minunata in care traim ptr unii exista legi ptr altii nu.Si la noi am mai vazut constructii mari pe locuri mici si distanta aproape deloc intre cladiri acelea cum se pot?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie fara autorizatie SMART STAFF CONSULTING SRL SMART STAFF CONSULTING SRL Detin un teren concesionat de la primarie in 2004, cumparat ulterior in 2006. Pe acest teren mi s-au emis 2 certificate de urbanism pentru constructie: unul in ... (vezi toată discuția)
Intrarea in legalitate a unei constructii gmnicolau gmnicolau Am demolat o casa veche ,propietate personala,in 2003;am depus atunci actele la primarie ,primind doar \"Certifactul de urbanism\".Apoi am contactat o persoana ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru demolare pluto pluto Am o constructie anexa a gospodariei realizata in 1965 si care este intr-un stadiu avansat de degradare . Este inregistrata si platesc impozit pentru ea . ... (vezi toată discuția)