buna.Am cumparat acum 3 ani a casa 138mp cu constructie de 37 mp.Deoarece casa era veche am hotarat sa construim alta,dar din pacate am dat peste un arhitect care mai rau ne-a incurcat,deoarece acum 2 ani am obtinut certificat de urbanism in care nu ni se cerea nimic,arhitectul a zis sa mai asteptam si sr fi bine sa o demolam am facut actele am demolat-o,acuma ni se cere in certificatul de urbanism aviz favorabil CMUAT dar ni s-a zis ca nu o sa il obtinem dar noi avem acordul ambilor vecini ca sunt de acord sa construim.As dori sa intreb ca ce este de facut in cazul acesta sa mai asteptam ce acuma domnul arhitect nici nu raspunde la telefon.Multumesc
Va multumesc ptr informatia data sa stiti ca o sa incerc si asa.Normal ca nu prem sa facem nimic fara acte,de aceea am asteptat din 2007 dupa ele,dar si sa isi bata joc cineva de tine.Cu cine am vorbit au zis ca nici o sansa ptr autorizatia de constuire.Si ma intreb eu ca pe altii cu palate sa nu le spunem pe nume ca ne baga la discriminare pe aia nu ii ia nimeni la bani marunti si nici nu platesc impozit atunci ce mai putem zice asta ii tara minunata in care traim ptr unii exista legi ptr altii nu.Si la noi am mai vazut constructii mari pe locuri mici si distanta aproape deloc intre cladiri acelea cum se pot?