avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Refacere revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Refacere revisal

Deoarece am avut pb cu calculatorul a trebuit sa refac manual Revisalul. Am avut toate informatiile si tinand cont ca angajatorul are doar un salariat, operatiunea nu a fost complicata. Intrebarea mea este cum procedez dupa aceea. Dau "generare registru" la sfarsit dupa ce introduc toate modificarile, sau dupa fiecare modificare? Mai este necesar sa trimit aceste informatii la ITM? Ideea este ca acum in decembrie conform noilor modificari la Codul Fiscal trebuie trimis iar Revisalul. Daca dau atunci "generare registru" se transmit la ITM toate informatiile de la inceput. Cum e corect?
Cel mai recent răspuns: vio38 , utilizator 19:22, 17 Noiembrie 2017
vio38 a scris:

Cornel Vasile a scris:

Ati inteles bine, intrucat modificarile erau deja transmise la ITM si doar ce faceti in decembrie nu apoare in REVISAL.


Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere baza date revisal nicotorok nicotorok Buna ziua, As avea si eu o intrebare: din motive tehnice, am pierdut baza de date din REVISAL.am transmis ultima data modificarile de la 01.02.2013 si am ... (vezi toată discuția)
Recuperare date revisal ileana.barna ileana.barna Buna ziua Lucrez la un liceu din Bucuresti.Saptamana trecuta calculatorul meu a fost atacat de un virus foarte agresiv, care nu a fost detectat de programul ... (vezi toată discuția)
Urgent gresit salariati revisal - alta firma cioc natalia cioc natalia Buna seara, va rog urgent un raspuns.... Am inregistrat in revisalul cel nou, salariati(contracte) pe firma X care nu trebuia, dar de fapt trebuia pe firma Y. ... (vezi toată discuția)