avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Rezultatul alcoolemie prima probă
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Rezultatul alcoolemie prima probă

am primit rezultatul alcoolemie prima probă 0.80.a doua proba 0.70 ce sancțiuni mise poate aduce e posibil sa fiu judecat va mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 21 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Elvis 2334 , utilizator 22:14, 3 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu v-am spus ca la valoarea de 0.80 g/l alcool pur in sange, fapta nu este infractiune si procurorul ar trebui sa dispuna clasare.
Va mulțumesc din suflet și iertați dacă am greșit sper că dacă voi primi înapoi permisul să fie cu învățarea de minte sa aveți o noapte frumoasa și multă sănătate
buna doamna avocat e infracțiune alcoolemie 0.80.0.70.daca am vechime de conducere de vreo 5 luni de zile dosarul e la parchet cît poate dura verdictul
bine și atunci dacă fapta mea e contravenție ce sancțiuni mise poate aduce pentru că alți avocați mi-au zis că cel mai probabil mise va anula dreptul de a conduce pe o perioada de 1 an și șase luni oare e adevărat

Ioana Stoica a scris:

Instanta de judecata poate individualiza pedeapsa prin amanarea aplicarii pedepsei ori suspendarea sub supraveghere.( art 83, 91 din Codul penal ).

La 0,80 g/l alcool pur în sânge, fapta este contraventie...

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se suspenda permisul pentru 90 zile.

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit in trafic de politia rutiera am fost testat cu aparatul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 alcool pur in aerul expirat apoi am fost ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie de 0 41 Elvis 2334 Elvis 2334 Pe data de 12 10 am fost prins la volan de către organele poliției cu o alcoolemie de 0 41 e posibil sa fie mai mult de 0 80 în sînge? (vezi toată discuția)
Amenda administrativa dupa consum de alcool axelcnva axelcnva Care sunt sansele sa primesc amenda administrativa in instanta in cazul in care am avut alcoolemie 0,67 in aer si 1,18 in sange ? (vezi toată discuția)