avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Rezultatul alcoolemie prima probă
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Rezultatul alcoolemie prima probă

am primit rezultatul alcoolemie prima probă 0.80.a doua proba 0.70 ce sancțiuni mise poate aduce e posibil sa fiu judecat va mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 21 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Elvis 2334 , utilizator 22:14, 3 Decembrie 2017
va rog sa mă scuzați dacă deranjeze dar eu aștept un răspuns de 2 luni și nimic e posibil așa ceva va mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu aveti angajat un avocat care sa va ofere consultanta puteti astepta mult si bine pana se finalizeaza dosarul penal. Solicitati in scris la parchet stadiul dosarului.
adică cum și ce ar trebui să fac" dar pe mine cînd mau prins organele poliției mi-au făcu dosar penal și o suspendare de 90 zile adică normal pe mine m-au prins pe data de 12 10 2017 , normal ar trebui sămi preiau permisul pe data de 13 02 2018 de ce pentru că eu am sud un an vechime și organele poliției mau informat că trebuie să dau examenul 13 ,din 15 dar nu pot dar daca aș face o cerere de aprobare vă mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Permisul il veti mai vedea numai in cazul in care procurorul claseaza dosarul si efectuarea perioadei de 90 zile de suspendare.
Avand in vedere ca a fost deschis dosar penal nu se aplica posibilitatea reducerii perioadei de suspendare la 30 de zile chiar daca ati fi indeplinit conditiile pentru depunerea cererii de reducere.
Obligatia de a sustine testul 13/15 o aveti ca urmare a depistarii sub influenta alcoolului.

Articolul 106-oug 195
(1) Pana la expirarea perioadei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce, conducatorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier si tramvai trebuie sa se prezinte la serviciul politiei rutiere care il are in evidenta, pentru verificarea cunoasterii regulilor de circulatie, dupa cum urmeaza:
a) cand permisul de conducere i-a fost retinut pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice sau pentru nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere, depasirea sau trecerea la culoarea rosie a semaforului, daca prin aceasta s-a produs un accident de circulatie din care a rezultat avarierea unui vehicul sau alte pagube materiale;

Articolul 103
(1) Suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule si tractoare agricole sau forestiere se dispune:
c) pentru o perioada de 90 de zile cand fapta conducatorului de autovehicul, tractor agricol sau forestier ori tramvai a fost urmarita ca infractiune la regimul circulatiei pe drumurile publice, precum si in cazul accidentului de circulatie din care a rezultat decesul sau vatamarea corporala a unei persoane si instanta de judecata sau procurorul a dispus clasarea, renuntarea la urmarirea penala, renuntarea la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicarii pedepsei, daca pentru regula de circulatie incalcata prezenta ordonanta de urgenta prevede suspendarea exercitarii dreptului de a conduce.
scuzați va rog dar daca procurorul nu dispune clasarea ce se întâmplă .as vrea sa va spun dosarul ăla penal milau făcut pentru că aveam alcoolemie de 0,41 . în aerul pur expirat de asta am dosar penal în următorul caz daca procurorul nu dispune clasarea se poate anula permisul chiar daca fapta mea e contravenție

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit in trafic de politia rutiera am fost testat cu aparatul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 alcool pur in aerul expirat apoi am fost ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie de 0 41 Elvis 2334 Elvis 2334 Pe data de 12 10 am fost prins la volan de către organele poliției cu o alcoolemie de 0 41 e posibil sa fie mai mult de 0 80 în sînge? (vezi toată discuția)
Amenda administrativa dupa consum de alcool axelcnva axelcnva Care sunt sansele sa primesc amenda administrativa in instanta in cazul in care am avut alcoolemie 0,67 in aer si 1,18 in sange ? (vezi toată discuția)