avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Rezultatul alcoolemie prima probă
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Rezultatul alcoolemie prima probă

am primit rezultatul alcoolemie prima probă 0.80.a doua proba 0.70 ce sancțiuni mise poate aduce e posibil sa fiu judecat va mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 21 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Elvis 2334 , utilizator 22:14, 3 Decembrie 2017
Bună seara am și eu un dosar penal pentru alcoolemie dar alcoolemie mea constituie contravenție adică prima probă 0.80.fix,a doua proba 0.70.fix as avea o rugăminte dacă procurorul nu ar dispune clasarea e posibil să mise suspende permisul de conducere
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sti ceva ? Eu nu l-as suspenda, nu ti l-as mai da deloc ! Din cauza unor bolovani ca tine, patim toti ceea ce patim. Mai avem putin si amenzile ajung la cer. Nu-i mai bine sa te plimbi tu cu bicicleta, trotineta sau cu cercul ? Atunci poti sa ai si 2% alcoolemie !

ascultă frățioare să te ferească Dumnezeu că nu cumva șă pățești și tu eu nu regret pentru că sunt vinovat și respect legislația rutieră română și îi felicit pentru că dacă nu mă prindeau probabil o făceam din nou așa e mai bine pentru că sunt capabil să-l obțin din nou chiar și după 5 ani de suspendare dar acest sait de ce e înființat eu unu cred că e pentru susținerea unor persoane care au probleme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit in trafic de politia rutiera am fost testat cu aparatul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 alcool pur in aerul expirat apoi am fost ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie de 0 41 Elvis 2334 Elvis 2334 Pe data de 12 10 am fost prins la volan de către organele poliției cu o alcoolemie de 0 41 e posibil sa fie mai mult de 0 80 în sînge? (vezi toată discuția)
Amenda administrativa dupa consum de alcool axelcnva axelcnva Care sunt sansele sa primesc amenda administrativa in instanta in cazul in care am avut alcoolemie 0,67 in aer si 1,18 in sange ? (vezi toată discuția)